Kedves nemzetiségi honfitársam!

2014. április 02. 14:14

Ha esetleg feliratkoztatok volna valamelyik nemzetiségi listára a választáshoz, iratkozzatok le, holnapig még megtehetitek!

2014. április 02. 14:14
Szabó Rebeka
Facebook

Kedves nemzetiségi honfitársam! Ha esetleg feliratkoztatok volna valamelyik nemzetiségi listára a választáshoz, iratkozzatok le, holnapig még megtehetitek! Kaltenbach Jenő, volt nemzeti és etnikai kisebbségi jogok országgyűlési biztos hívta fel erre a figyelmet, mivel rendkívül kevés ember, mindössze a jogosultak tíz százaléka regisztrált a nemzetiségi listákra. Így nem fognak tudni képviselőt küldeni az országgyűlésbe, de a pártokra sem tudnak majd szavazni. Adjátok tovább hírt, ne hagyjátok, hogy az Orbán kormány cinikusan megfossza a nemzetiségeket az országos listás választás jogától!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. április 02. 18:28
Ne szavazzanak.... Mondja akinek a bugyijából is demokrácia csobog. Nemszavazás=demokrácia Szabó Rebeka módra.
Menetekel
2014. április 02. 17:49
Hát Rebeka! Szabad ezt? Megfosztani a kisebbségieket attól, hogy envérükből válasszanak képviselőket/vezetőket. Neked már semmi sem szent? Túl sokat töltöttél Feri társaságában?
Brigadéros
2014. április 02. 17:41
...Az az eszelős tekinteted, amit legjobban kedvelek benned... :)))
bihari73
2014. április 02. 17:00
Kedves Rebeka! Ha ilyen baromságokat mondasz, már nem is kell külön propaganda a női kvóta bevezetése ellen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!