Azt hiszem itt kezdődik a politikai elmebaj

2014. április 08. 10:40

Gratuláltam a miniszterelnöknek, aztán felhívtam Mesterházy Attilát. Egyik oldalon megindult a fideszbérencezés, majd a pártatlan közszolgálat tudni vélte, hogy választási együttműködést készítünk elő Mesterházyval.

2014. április 08. 10:40
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„A választás éjszakán felhívtam a miniszterelnököt, hogy gratuláljak a győzelméhez. Ezt így tartom normálisnak. Aztán felhívtam a szocialisták elnökét, akinek elismerésemet fejeztem ki a kampánymunkájáért, s jeleztem, hogy készek vagyunk a korrekt parlamenti ellenzéki együttműködésre. Ahogyan ez eddig is történt. Egyik oldalon megindult a fideszbérencezés, majd a pártatlan közszolgálat tudni vélte, hogy választási együttműködést készítünk elő Mesterházyval. Azt hiszem itt kezdődik a politikai elmebaj. Miközben semmi másról nincs szó, csak szeretnék úgy viselkedni, mintha egy normális demokráciában élnénk, ahol az ellenfelek megadják egymásnak a kölcsönös tiszteletet és az ország érdekében - a versengés mellett - még szóba is állnak egymással. Úgy látszik, túl sokan és túl jól megélnek a szellemi polgárháborúból. Mi ennek ellenére hiszünk abban, hogy lehet más a politika! :)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2014. április 08. 20:32
Aztán minek gratuláltál az Attilának, Andris?? He? Magad se tudod, mi? Gratulálni a győztesnek szokás! Arra meg nem tanítottak meg... (Méghogy ez egy intelligens ember!)
Jancsipapa
2014. április 08. 18:49
Az LMP talán nem ,de Schiffer mindenképpen elismerést érdemel . Ez így helyes . Versengünk és amikor eldőlt tudomásul vesszük az eredményt , EMBER módjára gratulálunk a győztesnek .Nem pedig mocskolódunk.
Kati63
2014. április 08. 15:53
Rigli fiú legközelebb kihajtunk parlamentből,mint az elődeidet!
Kárpáti Zoltán
2014. április 08. 15:13
És Vonát felhívta már, és gratulált neki a komoly erősödéshez?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!