Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

​Rogán Antal egy hatalmas társasházban tengődne? Hát nem

2014. március 31. 21:32

Rogán a szó normális, hétköznapi értelmében nem egy 32 lakásos társasházban lakik, hanem egy külső-pasaréti luxus lakóparkban.

2014. március 31. 21:32
Szily László
Szily László
Cink

„Keményen szorongatja a kínos helyzetbe került Rogánt az ellenzéki Együtt, illetve a Blikk, mivel kiderült, erősen pontatlanul töltötte ki a vagyonbevallását, vagyis eltitkolta, hogy milyen marha nagy lakásban él. Mert én például örülök neki, ha bárki gyarapodik, de az irigy választók esetleg felkapnák a fejüket, ha kiderülne, hogy a szerény anyagi helyzetből indult Rogán Antal mondjuk 255 négyzetméteren él a feleségével és két kisgyerekével. (...)

Mire gondolsz, amikor azt olvasod, hogy »Vásároltunk egy lakást a feleségemmel együtt 5 éve egy 20 éve épült, 32 lakásos budai társasházban«? Felteszem azt, hogy Rogán egy jó nagy bérházszerű épületben vett egy lakást, pont úgy, ahogy azt egy átlagos választó is megteheti mondjuk egyszer az életben. De a helyzet nem ez, Rogán ugyanis ezt nem magyarul, hanem politikusul mondta. Rogán a szó normális, hétköznapi értelmében nem egy 32 lakásos társasházban lakik, hanem egy külső-pasaréti luxus lakóparkban, amiben több, néhány lakásos kis társasház áll egymás mellett, összesen bő harminc lakással.

Jártam ott buliban, szemtanúként mondom ezt, és ezt írja a park weboldala is. Amiből kiderül, hogy a hely a BIF-é, vagyis Schmidt Mária és az Index-tulaj Spéder Zoltán közös cégéé volt. Jogilag bőven el tudom képzelni, hogy az egész lakópark egyetlen társasháznak számít, vagyis Rogán ez esetben technikailag egyáltalán nem hazudott, csak éppen totál félrevezetően beszélt. Nincs ennek nagy jelentősége, sőt szerintem konkrétan semmi, pont azért feltűnő a szükségtelen kavirnyálás-maszatolás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
S0ma
2014. április 01. 12:58
Minden képviselőnél meg kellene nézni a politikusi pályafutás "hozadékát". Ettől függetlenül a Rogán-ügy nem lehet Simon ellenügy. ű Ugyanis: A Feri azt mondta, jobb, ha nem tudjuk, honnan jönnek az MSZP-s pénzek! Csókolom! Egy pártügy takarja a párt -stratégiát! Egy magán- ügy pedig takarja a magángazdagodás ügyét. A törvény meg takarja a lehetőségeket.
elfelejtette
2014. április 01. 11:47
"​Rogán Antal egy hatalmas társasházban tengődne? Hát nem" Hanem? És ha nem, akkor mi van?
heep
2014. április 01. 11:41
Én már csak azon csodálkozom tátott szájjal, hogy ha egy politikust lopáson kapnak akkor a nagyérdeműje egy 'ellenséges' politikus nagyobb lopásával próbálja ezt védeni. Mindegy, hogy jobb, bal, libsi-e az illető. Pedig mindegyik a mi "kisemberek" pénzét lopja. Részben emiatt van/volt/lesz a magas adózás, a kritikán aluli EÜ ellátási színvonal, a rendőrök túlbuzgósága a bírságolásban stb,stb.
BőröndÖdön
2014. április 01. 11:15
Rablóbanda az egész fidesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!