Lejáratták magukat, akik a leninista szélsőségesnek írtak

2014. február 06. 17:25

Ennek a kretén figurának írnak nyílt levelet? Lejáratták a polgári közép értékét.

2014. február 06. 17:25
Kovács G. Tibor
Gondola

„Szánalmasan lejáratták magukat azok a – minősítésük szerint – »jobboldali értelmiségiek«, akik a leninista szélsőségesnek írtak nyílt levelet. Levelüket címezhették volna Sátoraljaújhelyre is, ahol egy 12 életet kioltó extrém ül.


A mai világban egyébként ilyen bűnöző köré is tízezreket lehet manipulálni.

Megvannak a módszerek arra, hogy egy tizenkétszeres gyilkosból is celeb lehessen. Végighazudna másfél-két évet, hazudna reggel, éjjel meg este, és összegyűlne köré a több tízezer lelkes proletár.

A leninista szélsőségesnek azonban nem proletárok írtak.

Olyan mesterek, akik között valódi értékeket létrehozók is föllelhetők. Sőt, történelemalakító alak: gyorsan rögzítsük, a nemzet történelmét jó irányban alakító nagyság. Sajnos, rossz irányban is lehet – könnyebben – alakítani a históriát.

Ennyire nem tudnak mérlegelni állítólagos értelmiségiek?

Levelet írnak egy nímandnak? Hiszen ki lehet az, aki először a MIÉP-be jelentkezett – kirúgták. Aztán a Fideszben kopogtatott – eltanácsolták. Majd a leninista szélsőség megélhetési pártjába jelentkezett – ott keblükre ölelték, és főmuftivá emelték.

Ennek a kretén figurának írnak nyílt levelet?

Lejáratták a polgári közép értékét.
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fradi44
2014. február 06. 21:36
Pénzéhség menet lesz ???
Charlie Chan
2014. február 06. 18:09
Ki a manó ez a "leninista szélsőséges"?
basatu
2014. február 06. 17:41
A pénzemet oda viszem ahová akarom és azt csinálok vele amit akarok,senkinek semmi köze hozzá!QAkár rá is gyújthatott volna a huszasaira,ugyan is a forint a fidesznyik náciknak köszönhetően még soha nem veszített anyit értékéből mint a fidesznyik cirka 4 éves rémuralma alatt.Mellesleg rengeteg polgár mentette külföldre a vagyíonkáját a fidesz tolvajok elől.
kjkj945
2014. február 06. 17:40
KGT """""""" Szellemi szegénységi bizonyítvány. """"""""
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!