Köszönet a magyar embereknek

2014. január 31. 08:41

Végül csoda történt. Egy magyar férfi megtalálta a bringámat egy piacon, és szólt a Budapest Bike Maffiának. Így visszakaptam a kerékpáromat.

2014. január 31. 08:41
Yoshihiro Shimada
Mandiner

yoshihiro_shimoda.jpg

A Yoshihiro Shimadával készült interjúnk és az ellopott bringájának előkerülése után a világutazó japán kerékpáros levelet írt a Mandinernek, köszönetet mondva a magyar embereknek. Alább olvashatják sorait.

*

Pont, amikor eléggé depressziósnak éreztem magamat a bringám ellopása miatt, sok magyar ember kezdett segíteni nekem.

Elkezdték terjeszteni az információt az eltűnt biciklimről az interneten és a tévében. A hír elterjedése után a Budapest Bike Maffia nevű magyar non-profit szervezet, fiatal kerékpárosok egy csoportja olvasott a hírről, és elkezdték járni a használt piacokat a bringám után kutatva.

Végül csoda történt. Egy magyar férfi megtalálta a bringámat egy piacon, és szólt aBudapest Bike Maffiának. Így visszakaptam a kerékpáromat. Újra találkozhattam vele. Nagyon boldog vagyok!!! Most folytathatom az utamat vele.

A csoda a magyar emberek támogatásának köszönhető. Szeretem Budapestet.

Yoshihiro Shimada

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sagramor
2014. október 07. 12:25
egyeseknek mindenről a pina jut eszébe. másoknak meg ez. kérdés, ki a perverzebb.
szkeptikus
2014. április 26. 02:36
Én is szeretem a japánokat. Japánban teljesen mindegy, hogy ki a belügyminiszter, ott alapértelmezésben rend van.
öszödibeszéd
2014. március 03. 23:56
Örülök. Köszönet a segítőknek!
Peter8811
2014. március 03. 23:53
"Köszönet a magyar embereknek világutazás, Yoshihiro Shimada, Budapest Bike Maffia, bringa, utazás, kerékpár, Japán, belföld, Budapest, vélemény." Csak nem settenkedő akarta gépesíteni a baloldali ezredtörzset?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!