Visszanyalt a fagyi?

2014. január 14. 21:15

Az orbáni sátáni választás machináció a nemzetiségi polgártársainkat abba a méltatlan helyzetbe hozta, hogy választaniuk kell: vagy a nemzetiségi listára, vagy pártlistára akarnak szavazni.

2014. január 14. 21:15
Nagy-Huszein Tibor
Facebook

Az orbáni sátáni választás machináció a nemzetiségi polgártársainkat abba a méltatlan helyzetbe hozta, hogy választaniuk kell: vagy a nemzetiségi listára, vagy pártlistára akarnak szavazni. Emögött nyilván az a szándék húzódik meg, hogy egy nagyon jelentős, vélhetően nem a kormánypártokra szavazó embert kizárjanak abból a lehetőségből, hogy a kormány ellen szavazhassanak. Erről az érintettek talán nem is tudnak, amikor regisztrálnak a nemzetiségi listára. Hétfőn azonban reális reménnyé vált a demokratikus ellenzék összefogása, ami kedden aztán valósággá is vált. No, ekkor jött a FIDESZ felhívása a kormányhoz húzó romákhoz, hogy ne regisztráljanak a nemzetiségi listára...! Mondhatni, sárga szaladt a fiúk gatyájába, hogy el is lehet veszíteni ezt a választást. Most már az lett az érdek, hogy aki a FIDESZ-re hajlandó szavazni, az nehogy regisztráljon a nemzetiségi listán, mert akkor ezt nem teheti meg. Szánalmas, elkeserítő: Magyarország mai vezetői előtt senki, semmi nem számít, kizárólag a saját hatalmuk megőrzése, ezért bármit, bárkit feláldoznak. Megérettek arra, hogy végképp a történelem süllyesztőjébe küldje őket a magyar nép.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oslovma.hu
2014. február 03. 09:56
Bojkottáljuk a nemzetiségi parlamenti képviselők választását! Egyetlen lista, egyetlen lehetséges győztes - ilyen választásban részt venni méltatlan és megalázó, sőt felelőtlenség is. - A felkínált nemzetiségi képviseleti rendszer elégtelen és hangoztatott céljaival ellentétes hatású. - Szó sincs valódi választásokról - legfeljebb csak szavazásról. http://www.oslovma.hu/index.php/sk/magyarul/172-magyarul3-magyarul3/1126-bojkottaljuk-a-nemzetisegi-parlamenti-kepviselok-valasztasat
zenebono
2014. január 15. 09:53
Ha valaki mégegyszer leírja, hogy: -a fagyi visszanyal -én már csak egy kávét kérek -elszabadult hajóágyú stb hülye közhelyeket, engem megüt a guta.
hátakkor
2014. január 15. 08:55
"Az orbáni sátáni választás machináció a nemzetiségi polgártársainkat abba a méltatlan helyzetbe hozta, hogy választaniuk kell: vagy a nemzetiségi listára, vagy pártlistára akarnak szavazni." Az milyen sátáni machináció lenne, ha egy nemzetiségi választónak két szavazata lenne??
fogd a pénzt és kuss
2014. január 15. 07:33
mi akadályoz meg abban h baloldali nemzetiségire szavazz??? az analfabétizmus?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!