Heller mint akarat, Gyurcsány mint képzet

2014. január 20. 16:31

A függetlenségükről hangoztatott minden hazug lózung ellenére nyilvánvalóan egy jól körülhatárolható politikai csoportosulás szekerét tolják. Mit tolják, ők ülnek a bakon ostort pattogtatva.

2014. január 20. 16:31
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Páholy

„A Népszava információi szerint Bajnai Gordon, az Együtt–PM vezetője a minap találkozott Fischer Iván lakásán Bitó László író, orvoskutató mellett többek között Heller Ágnes filozófussal, Konrád György íróval, Radnóti Sándor esztétával, Parti Nagy Lajos és Závada Pál írókkal. Egyebek között az ő javaslatukra döntött Bajnai Gordon úgy, hogy lemond csak a saját fejében létező miniszterelnök-jelölti pozíciójáról, és újratárgyalja az MSZP-vel kötött választási megállapodást. Azért, hogy Gyurcsány és pártja felférjen a közös listára.


Tessék? Az ellenzék egyik vezetőjének, potenciális miniszterelnökének ez a társaság szabja meg, mit csináljon? Radnóti Sándor utóbb elmondta, jelen volt Karácsony Gergely és Szigetvári Viktor is, akik eddig nyilván azt tanácsolták Bajnainak, hogy tárgyalja ám újra a megállapodást, akinek két anyja van, mert különben nem lett volna szükség a tavaly nyári szárszói találkozón már főpróbát tartó kerti bölcsek újabb performanszára. Akkor viszont milyen alapon akar ez a céltalan, akaratgyenge, döntésképtelen, tutyimutyi bagázs bárkit is elzavarni, hatalomra kerülni? És minek? De nem is ez az érdekes a mi szempontunkból, sokkal inkább az, képesek-e még a hírbe hozott író, zenész vagy tudós hölgyek és urak letagadni, hogy a függetlenségükről hangoztatott minden hazug lózung ellenére nyilvánvalóan egy jól körülhatárolható politikai csoportosulás szekerét tolják. Mit tolják, ők ülnek a bakon ostort pattogtatva, hogy a szerencsétlen szürke és a nyeretlen kétéves engedje középre a szélhámost!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemzeti Mutyikos
2014. január 21. 00:35
ez a faszi ha tovabbtart a komenizmus olyan kibaszott veresszaju komcsi lett volna, hogy marosan hozzakepest kutyafasza... a szajan dol a fos es ehhez meg olyan "organuma" van, hogy az ilyet csak vmi mszmp-s apatejen nevelkedett kornyezetben tudott gyerek koraban elsajatitani.
locsaba
2014. január 20. 23:56
Hajrá Ottó Fasza gyerek vagy. Köszönjük, hogy toljátok a szekeret. Gondolom nem lehet egyszerű ezekkel a velejükig romlott, minden aljasságra képes sehonnaiakkal; á beszélek hülyeséget mindenholottvanniakkal és mindenüttotthonérezzükmagunkatvaniakkal szemben. Köszönjük.
kuwiq
2014. január 20. 23:52
Hagyjuk már ezeket, szimpla szekértolók, akik bármikor hajlandóak eljátszani a szerepet, amit titkos elvtársak éppen kérnek tőlük.
persephone
2014. január 20. 22:57
Gajdics Ottó..... Hogy is tudná elképzelni ez a meglehetősen alul vezérelt, ám dübörgő öntudattal nyüzsgő, meglehetősen agresszív bunkó, hogy vannak emberek, aki időnként megállnak és közösen gondolkodnak. Kár is magyarázni. Gajdics Ottó fröcsögő attitűdje mellett valószínűleg se igény, se kapacitás nincs egy mélyebb értelmezésre, megértésre. Elég egy hosszú nyelv és az indulat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!