Ötödik Hasáb: Abnorma

2013. december 31. 09:22

Megszokottá vált az abnormalitás, dumaszínházzá a közbeszéd. A történéseknek csak Orbán és köre fantáziája szab határt.

2013. december 31. 09:22
A szerk.
NOL

Nem kell vicceket gyártani, mert a politikusok tettei és mondatai önmagukban is elegendőek a röhögéshez. A hatalom buta gőgje és az ellenzék csetlése-botlása szinte fölöslegessé tesz minden további feldolgozást. De ilyen mennyiségben kinek van kedve nevetni a saját sorsán, a saját országán? A szánalmasan nevetségesnek van az a mennyisége és foka, amely már inkább siralmas. Ebbe a siralmasságba menetelt bele mind mélyebbre az ország Orbán második kormányzása alatt.

Amin először nevettünk, arról rövidesen mindig kiderült, hogy nagyon is komoly. Emlékezzünk csak a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatára. Szörnyülködtünk, de nevettünk is rajta. Ma már örülünk, hogy nem kérdezik ki a gyerekünktől az iskolában erkölcstanórán. Schmitt Pál szánalmas vergődését látva azt hihettük, hogy ez a hatalom a saját röhejességébe fullad majd bele.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wagner Hopkins
2014. január 01. 02:30
A "gög"-ig olvastam, kontraszelektált maffiadebil. Eriggy közmunkára, mindenkinek jobb lesz.
várúr
2013. december 31. 16:30
Nekem van kedvem nevetni a Népszabóságon. Ha már nem rúghatok bele...
catalina9
2013. december 31. 15:35
Szorgos Lajhár 2013. december 31. 13:25 A hvg "névtelen bloggerét" olvasva teljesen egyértelmű volt, hogy telibe találtak,..." Mit akar mondani?
Alarik
2013. december 31. 11:28
És képzeljétek el balfaszok, még minimum 4 évig ebben az ún. abnormalitásban kell vegetálnotok. És egyre csak növekszik bennetek a frusztráltság, egyre jobban szenvedtek majd. Megérdemlitek. És gratulálok, hogy felfedeztétek a hatalom gőgjét, csak azt tudnám mi a lófaszt néztetek ti régebben, mert hogy az akkoriban nem zavart benneteket. Szarháziak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!