Nem méltó arra, hogy itt üljön

2013. november 04. 13:55

Odamentem az ülésteremben Balogh Józsefhez, megkérdeztem, hogy mégis hogy képzeli hogy bárkit megüt, pláne a nála gyengébbet.

2013. november 04. 13:55
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

Odamentem az ülésteremben Balogh Józsefhez, megkérdeztem, hogy mégis hogy képzeli hogy bárkit megüt, pláne a nála gyengébbet, és megmondtam: nem méltó arra, hogy itt üljön, ezért adja vissza a mandátumát. Válasz: »azt majd én eldöntöm. Nem látja, hogy dolgozom? Nem érek rá beszélgetni.«

Hát én beszélgetni nem akartam vele, viszont egy légtérben sem szeretnék tartózkodni a nőverő politikussal.

Emlékeztetőül az Együtt-PM által Baloghnak átadott »Vak Komondor« Díj, ami a legelvetemültebb nőverő politikusoknak »jár«. Remélem, képviselőtársaink csatlakoznak az Együtt-PM-hez, és lemondásra szólítják fel Baloghot!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2013. november 05. 17:01
A moralizáló ballibáknak! "Garázdaság vétsége miatt eljárás indult a XVI. kerületi rendőrkapitányságon Várnai László zuglói önkormányzati képviselő ellen, aki emiatt felfüggesztette LMP-s tagságát - tájékoztatott a Fővárosi Főügyészség. A XIV. kerületi önkormányzat MTI-hez eljuttatott keddi közleményében mandátuma visszaadására szólította fel Várnai Lászlót, Schiffer Andrást pedig arra kérték, zárja ki az önkormányzati képviselőt a pártból. Mint fogalmaztak, megdöbbenéssel értesültek arról, hogy a képviselő ellen eljárás indult, miután bántalmazta gyermeke édesanyját, s az önkormányzat mélységesen elítéli és felháborítónak tartja az agresszió bármilyen formáját, különösen a családon belüli erőszakot. A politikus az ügy kirobbanásakor felfüggesztette LMP-s párttagságát. (MTI)"
kamasuka
2013. november 05. 13:08
Szabó Tímeának küldeném szeretettel! http://mno.hu/belfold/rejtelyes-eljaras-alatt-egy-zugloi-lmp-kepviselo-1193679
mantelman
2013. november 04. 18:06
Nyugodjon már le, kedves Tímea! Ki ön, hogy mások felett ítélkezik?
koronaszepe
2013. november 04. 17:02
"A megalapozott gyanú szerint a képviselő és élettársa április 28-án reggel 6 óra körül érkezett haza egy családi eseményről Fülöpházán lévő tanyájukra, amikor a képviselő ittas állapotban, minden előzmény nélkül ütlegelni kezdte élettársát. Balogh József először négy-öt alkalommal "a közepest meghaladó erővel", ököllel a sértett arcába ütött, majd a hajánál fogva megragadta, és egy alkalommal a terasz fából készült korlátjához verte a fejét. Az asszony kiáltásaira Balogh József nevelt fia a sértett védelmére kelt, aki így el tudott menekülni a helyszínről - írta a főügyészhelyettes. A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket, darabos orrcsonttörést, többszörös járomcsont-törést és egyéb sérüléseket szenvedett. A képviselő a gyanúsítotti kihallgatáson a szándékosságra is kiterjedő, teljes körű beismerő vallomást tett - olvasható az ügyészségi közleményben." Ennek a reteknek hogy van képe bejárni ugyanoda dolgozni ? Micsoda morális hulladék ez az ember ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!