Zárd ki, ha lehúz

2013. november 11. 13:50

Akármennyire is fáj, néha szűrni kell: barátoknak hitt veszteségek, amik ha maradnak, csak még több fájdalmat okoznak, hisz nem barátok.

2013. november 11. 13:50
Oravecz Nóra
Facebook

Zárd ki, ha lehúz, elkeserít, nem támogat, elszomorít, nem segít, csak beléd rúg, és hátráltat. Nincs rá szükséged. Akármennyire is fáj, néha szűrni kell: barátoknak hitt veszteségek, amik ha maradnak, csak még több fájdalmat okoznak, hisz nem barátok. Csak akkor azok, amikor semmi sem megy jól, amikor megerősíted őket a hitben, hogy ők jobbak, közben meg senki sem jobb a másiknál. Erősebb lehet, de mindenkinek megvannak a maga csatái. Hol látványosan, hol elrejtve, mélyen, hogy senki se lássa. De néha csak vigyázni kell, és engedni el leginkább embereket az életedből.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DezInf
2013. november 11. 19:17
Ez fizetett politikai hírdetés, vagy csak partizánakcijó? :))) Ez felettébb gyanús!!!! A mandi megpróbálja magát jó színben feltüntetni :))) .... és még ezek szidják a zindex blogketrecét .... tiszta állatkert:))
MacElek
2013. november 11. 18:18
Leginkább mindenkit. Ilyen alapon.
kjkj945
2013. november 11. 17:58
""Csönd van. A dudva, a muhar, A gaz lehúz, altat, befed"" Ezt hogy zárod ki???
narmer
2013. november 11. 17:37
Harmadszor is itt a nő: A Mandiner megbolondult? Megyek a Poli Dilire.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!