Gyalázat

2013. október 11. 23:48

Egervárinál nem szabad megállni...

2013. október 11. 23:48
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

Gyalázat, szégyen, szánalom! Egervárinál nem szabad megállni...

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2013. október 12. 16:49
Nem lehet nem észrevenni a fejlődést, mondta Egervári a minap a Románok elleni fiaskó után. Magyarország jobban teljesít, mondja a miniszterelnök . Több állami pénzt a labdarúgásba !!! Most nem szabad meghátrálni, az irány jó. Ha már ilyen jó teljesítményt nyújtunk mindketten... Ezek után mondja valaki, hogy nem gyanús az Észt Magyar 5:1 .
Rydell
2013. október 12. 16:47
Egy Andorra elleni győzelem után egyesek elfelejtik a hollandiai zakót.Ráadásul micsoda nagy szájuk lesz !
szalámis hegedű
2013. október 12. 16:01
Még mindenki sokkban van a tegnapi 8:1-es Hollandiától elszenvedett vereség után, de mi már most próbáljuk kideríteni, hogy mi lehetett a vereség oka. "Egyrészt a nagyobb gólkülönbség. Bár ez elsőre nem tűnik nyilvánvalónak, a Hollandok valamivel több gólt rúgtak mint mi, viszont náluk semennyivel sem csökkent a rezsi, úgyhogy még így is mi vezetünk" - fejtette ki szakértőnk Belénessy-Későnffőy Bertold, a Szent László Független Politikai Iskola igazgatója, a magyar vízikrikett válogatott tagja. "További probléma volt, hogy az amszterdami meccsen a hollandok jól láthatóan felülreprezentáltak voltak. Ha valamivel több magyar lett volna kint, vagy netán a Puskás Ferenc stadionban tartják az amszterdami meccset, máris jobban jöttünk volna ki. Aztán ott volt az a rengeteg narancssárga mez és narancssárga szurkoló. Hát a játékosok nem tudták, hogy ezt most Békemenet, Fidesz kongresszus, vagy valaki túlmosta az MSZP-sek pólóját. Több játékosunk az ellenfél hollandokban Orbán Viktort vélte felismerni, pedig közülük több fekete, Orbán Viktor viszont Felcsúton vett telket a stadion mellett. De én azt gondolom, hogy jó úton haladunk, és a stadionokban végül is remekül lehetne répát termeszteni."
ötvenszer is jöhetsz
2013. október 12. 13:15
Holland ismerősöm első kérdése ma reggel: 'Biztos, hogy a futballistáitokat küldtétek ki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!