Keresztesek

2013. október 25. 14:57

A nyilvánvaló tényt konokul tagadva, de tetteivel egy irányba tartva, a kormány arra próbálja rászorítani Magyarország állampolgárait, hogy szaporodjanak.

2013. október 25. 14:57
A szerk.
NOL

A kétharmad mostani húzása, amellyel a művi meddővé tételt próbálja a lehető legkevesebb polgár számára elérhetővé tenni, ugyanezt a vérlázító semmibevételt tükrözi. Hogy a nemzet választott vezetői – habár tudják, hogyan gondolkodnak az emberek ezekről a magánügyeikről – vindikálják maguknak a jogot, hogy ők döntsenek a fogantatásról, a megfogant élet sorsáról. Ráerőltetik a saját ideológiájuk törvényeit a polgári demokrácia jogrendjére, egy cinikus vállrándítás kíséretében – megteszik, mert megtehetik. Szinte hallja az ember, hogy közben azt gondolják: miért, nem tettek ennél véresebb dolgokat is a kereszténység nevében?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. október 26. 09:25
""Keresztényi erénynek elsősorban a szegények és elesettek gyámolítását, a másik ember iránt tanúsított tiszteletet, az elfogadást szokták tartani. Van abban valami végtelenül tanulságos, hogy Magyarország kereszténydemokrata értékrendű kormánya ezek helyett az emberi élet tiszteletét tűzi zászlajára, mégpedig szigorúan a saját értelmezésében. "" Mintha a történelemben már volt hasonló!!!!! SZOCIALISTA erénynek elsősorban a szegények és elesettek gyámolítását, a másik ember iránt tanúsított tiszteletet, az elfogadást szokták tartani. Van abban valami végtelenül tanulságos, hogy Magyarország SZOCIALISTAdemokrata értékrendű VOLT kormánya ezek helyett az emberi élet tiszteletét tűzTE zászlajára, mégpedig szigorúan a saját értelmezésében. A KAPITALISTÁI PÉNZÉNEK NÖVEKEDÉSÉRE!!!!
amok
2013. október 26. 08:58
"Szinte hallja az ember, hogy közben azt gondolják: miért, nem tettek ennél véresebb dolgokat is a kereszténység nevében?" A művi meddővé tétel MEGTILTÁSA véres dolog? A szerk.-et annyira elragadta a hév, hogy gondolkodni is elfelejtett.
1120
2013. október 25. 23:56
"A nyilvánvaló tényt konokul tagadva, de tetteivel egy irányba tartva, a kormány arra próbálja rászorítani Magyarország állampolgárait, hogy szaporodjanak." Rátok nem vonatkozik... :)
Moses Hess
2013. október 25. 23:55
Hogy mennyire alávaló és gyűlöletes ez parvenükből álló Népszabadság nevű szennymédia!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!