Stadionépítésből nincs növekedés hosszú távon

2013. szeptember 18. 12:03

Stadionépítésekből hosszú távon biztosan nem számíthatunk a gazdaság növekedésére. Legfeljebb átmeneti közmunkákra. Ha már kenyér nem lesz, cirkuszt a népnek?

2013. szeptember 18. 12:03
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Facebook

„Orbán Viktor újabb stadion építéséről döntött. Szombathelyen 9,6 milliárd forintot áldoznak az adófizetők pénzéből a kormányfő újabb ötletére. Biztosan örülnek a helybéliek, örülnek a sportrajongók - magam is az vagyok -, de azért felmerül a kérdés: valóban az a legnagyobb gond ma Magyarországon, hogy kevés stadionunk van? Stadionépítésekből hosszú távon biztosan nem számíthatunk a gazdaság növekedésére. Legfeljebb átmeneti közmunkákra. Ha már kenyér nem lesz, cirkuszt a népnek? Így gondolják?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cafka Margit
2013. szeptember 18. 19:14
attis! nem láttalak cusi szabadulásánál... biztos megint wellnessben voltál valahol...
Taxin
2013. szeptember 18. 18:22
Mesterházi Szilvia alapitványának állami pénzzel való kitömésétől se.
müller
2013. szeptember 18. 18:07
Bár szeretem a focit és nagyon szeretném egyszer megérni hogy a régi sikereket akár csak megközelítsük majd egyszer, azt is vallom, hogy a futball az a sportág, ahol a legjobban megérné sikeresnek lenni mindeféle szempontból, és kifejezetten jónak tartom hogy az állam támogatja ennek a célnak az elérését, Bozsik-programmal, gyerekfocival, akadémiák, utánpótlás nevelő klubok támogatásával, de a stadionok építésével jelenleg nem értek egyet: 1. először is legyen jobb minőségű a foci (és az nem a jobb stadionoktól lesz, hanem képzettebb edzők, több focizó gyerek, jobb edzőpályák, stb. következtében); 2. legyen jobb állapotban a gazdaság, hogy azok a milliárdok ne hiányozzanak ennyire fájóan máshonnan.
atila68
2013. szeptember 18. 17:11
3-4-5 Uefa liszenszes stadion kell az országnak. Copyright, Mesterházy Attila.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!