Kádárnál korruptabb, Horthynál bunkóbb

2013. augusztus 07. 21:20

Minden rosszat, amit a magyar történelem felhalmozott, most szolgálatába állítja a rendszer.

2013. augusztus 07. 21:20
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
Amerikai Népszava

„Minden rosszat, amit a magyar történelem felhalmozott, most szolgálatába állítja a rendszer. Aljas ösztönök, alantas vágyak, primitív beidegződések, sötét nacionalizmus, tahó elitizmus, Mikszáth mocska, Mikszáth iróniája nélkül. (…)

Az alkalmazkodás az evolúció lényege, nem a harc, a magyarok pedig nagyon tudnak alkalmazkodni. Ezt tudják talán legjobban a világon. Ebben rejlik a mi erőnk! Ha holnap intelligens hüllő-ufók érkeznének a szomszédos naprendszerből, a magyarok lennének az elsők, akik alkalmazkodnának. Mi lennénk a hüllő-ufók legjobb barátja, legfőbb szövetségesei. Szinte hallom, ahogy kioktatjuk a szomszédos népeket az együttműködés jelentőségéről.

Ha megszálló hüllő-ufók nélkül is simán elapasztjuk a hátországban a vizet a szegények kútjából, képzeljük csak el, milyen csodákra lennénk képesek megfelelő támogatással!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 244 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bsandor
2013. augusztus 08. 11:12
te mindenkinél bunkóbb vagy,úgyhogy nem releváns amit fröcsögsz
Oldgóbé
2013. augusztus 08. 10:01
Hol szívja a drága levegőt ez a barom???
nyugalmazott tanár
2013. augusztus 08. 08:14
Kádár egy undorító hazaáruló paraszt volt. De nem volt korrupt. Korrupt az egész új hazai álságos baloldal, élén a szadesz volt és maradt.
Hober Marlow
2013. augusztus 08. 07:01
FÉREG
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!