Az aratás éve Felcsúton

2013. június 20. 09:09

Új felső tízezret épít Orbán. Lesz itt hejehuja és dínomdánom.

2013. június 20. 09:09
Ferenczi Krisztina
NOL

„Lássuk, mi mindent vihetett haza a kormány jóvoltából röpke másfél év alatt Mészáros János, Orbán nagy testvérének, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesternek a testvére.

Öt trafikkoncessziót 20 évre, amelynek mindegyike kincs. Ha minden úgy megy, mint eddig, vagyis ahogyan a kés a vajban, Felcsútról a szegedi, a kecskeméti, a budakalászi, a budaörsi és a lágymányosi Auchan ban, azaz a francia üzletlánc megaáruházaiban árusíthat dohányt, italt, nyalókát, csokoládét, újságot és amit még a kormánya akar. A rabló multik forgalmát kihasználva.

Ezenfelül220 hektárállami szántót, legelőt bérelhet húsz éven át nagyjából aktív férfikora végéig Mészáros János – szigorú titoktartási kötelezettség mellett Fejér megyében, Válon, Száron. A testvére, az Orbán-féle Puskás Akadémia elnöke, Mészáros Lőrinc cége által elnyert nagybirtok lábánál. Beszállíthat a felcsúti önkormányzatnak is közbeszerzés nélkül a helyi boltjából, mert nemcsak gumiabroncsokat árul, de ő látja el a falut borítékkal is – miközben az önkormányzati képviselő-testület tagja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bsandor
2013. június 27. 12:26
Ezek a hibbant ballibek azt szeretnék,hogy jobboldali polgárnak ne legyen semmiféle vállalkozása,jobboldali filozófusnak nyertes pályázata,jobbos érzelmü szinésznek szinháza,jobboldali ironak kiadott könyve,stb.
tóth mária
2013. június 20. 14:22
gelcselszi: ...és mi lesz itt még a választásig?! Új és új hazugságok, lejáratások sora jön/ebben a szocik nagyon profik, igaz, volt idejük gyakorolni!/
gelcselszi
2013. június 20. 13:18
Ez a balliba 198 óta semmi mással nem foglalkozik csak Orbánnal és annak környezetével. A legutolsó általános iskolai ismerőséről is kideríti, hogy náci. Ez a nő egy elmeháborodott, mániákus, minden személyes magánéleti kudarcáért Orbánt okolja. Kivetítés. Pedig nem orbán miatt öregedett meg, nem Orbán miatt piál.
Sulammit
2013. június 20. 12:14
Miért nem azt "oknyomozod", hogy Bajnai családja, Gyurcsány családja miben érdekelt? Mindent a Heti Válasznak kell csinálni? Csak azért kérdezem, mert olyan erős az igazságérzeted, ha a jobb oldalról van szó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!