Hullámverés

2013. június 13. 11:19

Egy biztos: ember nem tudta volna megtartani a győrújfalui gátat. Volt itt még velünk valaki más is...

2013. június 13. 11:19
Dunst Eszter
PolgárPortál

„láttam sok-sok mosolygó embert, az apokalipszis kellős közepén egymással viccelődő sorstársakat, rengeteg fiatalt, diákokat, de legalább annyi idős embert is, kedves, csupa szeretet lányokat, asszonyokat étellel-itallal, kávéval sütivel, és igazi férfiakat, Dobó kései várvédőit, akik az ország minden részéről összesereglettek a bajra, és újra és újra a meggyőződés: »nem sokaság, hanem lélek....«

igen, a lélek, a magyar néplélek tett ismét csuda dolgokat... szerencsére ez még megvan a kollektív tudatunkban, átöröklődött... ugyanis ezt az összetartást nem lehet letölteni alkalmazásként, és a lapátolást se volt elég lájkolni, mint ahogy a Duna se a virtuális térben áradt, hanem nagyon is valóságosan...és ahogy anno nem adta fel ez a nép se a grundot, se a várat, úgy nem adta fel most sem a küzdelmet az árral, mert valahol a szívünk mélyén mi mindig a hazát védjük.

Egy biztos: nem ember kezében volt mindez. Ember nem tudta volna megtartani a győrújfalui gátat. Volt itt még velünk valaki más is...aki megszánta ezt a maroknyi kis népet és megtartotta a gátat… és azon túl még valami – valaki mást is...ámen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
next mindig élni fog 7
2013. június 13. 18:17
Az oldal legszebb része: Küzdőtér-civil pénzek Nincsen benne a 18 milla leosztása, aminek a tagjai Gipsz Jakab és társai! Miért? Hm!
kapitalizmus
2013. június 13. 16:05
Tisztelt polgár társaim! Hol voltak a gátakról a majd 400 ezer hazai és lengyel Békemenet tűntetők,akik mennyi alkalommal tűntettek az Orbán rezsim mellett már? De,hol van a 100 leggazdagabb magyar,akik adhattak volna a sok-sok árvízkárosultnak idehaza,és nem 187 millió forint lett volna még csak június 10-én az árvízkárosultak számláján.A stadionok ára is elég lett volna árvízkárosultak megsegítésére,de gátrendszerek építtetésére szintén! Üdv:Heves megyei lakos
Akitlosz
2013. június 13. 14:40
Hétszűnyű Kapanyányimonyók volt még ott.
Gumimaci
2013. június 13. 14:17
Amikor röpül a vadászgép, oszt hőkövetős rakétákat lőnek rá, akkor a megtámadott röpcsi petárdákat lő ki magából, hogy annak hője eltérítse a támadó rakétát. A Fidesz Dunst Esztereket lő ki magából, hogy a kedves konkurencia rájuk röpüljön, oszt ne a fontos kérdésekkel foglalkozzon. Sok Dunszt Eszter egy rakétaelhárító rendszernek felel meg. A Dunszt Eszter nevet a Nők a Magyar Nemzetért Közhasznú Egyesület honlapján láttam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!