Gyűlölet és demagógia

2013. május 09. 14:38

Erősödik a kampányhangulat. A zombik módjára feltámadó politikai hullák lepték el az ellenzéki oldalt.

2013. május 09. 14:38
Nagy Ervin
Nagy Ervin
Magyar Hírlap

„Erősödik a kampányhangulat. A zombik módjára feltámadó politikai hullák lepték el az ellenzéki oldalt. Gyurcsány, Bajnai, Fodor, Kuncze, Bokros… Önmagukat szakértőnek, demokratának nevezve gyűlölködnek és ígérgetnek. De vajon számolnak-e az ellenhatással? Ugyanis minden politikai cselekvés hatását ellenhatás követi. A gyűlöletkampány egybekovácsolja azokat, akiket bántanak, illetve azokat is, akik a sértettekkel szimpatizálnak. Lásd békemenet! Bumeráng, amely végül a balliberális oldalt csapta fejbe.

A demagóg ígérgetéssel ugyanez történik majd. Ezért is tűnik zsákutcának, amikor Mesterházy és Bajnai is, röviddel azután, hogy kritizálta a rezsicsökkentést, hirtelen nagyobbat követel.

Licitálnak, annak ellenére, hogy amikor ők tehették volna, nemhogy csökkent, de háromszorosára nőtt a rezsi. De hátborzongató az is, amikor új határon túli nemzetpolitikát hirdet a szocialista Szabó Vilmos. Aki, pártjával egyetemben, 2004-ben nem támogatta a kettős állampolgárság intézményét. Azonban amióta szavazati jogot kaptak a határon túli magyarok, nekik is ígérgetnek pénzt, paripát, miegymást. Vagy az oktatásiban Hiller István! Aki az államilag finanszírozott egyetemi helyek növelését, tandíjmentességet, illetve három hónapos külföldi nyelvtanfolyamot ígér. Pedig tényleges tandíj csupán egy szocialista kormányzat alatt volt (Bokros-csomag). És a sor még hosszan folytatható.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci5
2013. május 09. 19:31
Ma ezt az ócska, szar dumát rendelte a gazdád?
Dr Safarov alvásterapeuta
2013. május 09. 19:27
Ervinke aggódik. Ez jó jel.
OberEnnsinnen
2013. május 09. 18:53
Hej, Ervin, most már megtudtuk: A jobboldali újságíróknak tilos fizetésért dolgozni. Az csak - többek között - az AVH-utórezgésű Klubrádiósoknak, Népszavásoknak jár.
BőröndÖdön
2013. május 09. 16:36
Ervinke,bértollnok,tudod mi az??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!