Mazsihisz = balhé és lopás?

2013. május 14. 13:27

A Mazsihisz sokkal többről szól, mint ami a hírekben megjelent róla.

2013. május 14. 13:27
gamegabor
freudhalott

„A Mazsihisz egyébként nem egyenlő közgyűlésével. Közgyűlése pedig nem egyenlő néhány tényleg elfogadhatatlanul viselkedő tagjával. Mindenhol vannak indulatok, a rendkívüli közgyűlések általában nem egymás ölelgetéséről és szeretetrohamokról szólnak. És nemcsak a »zsidóknál« viharosak (lásd. református zsinatok, pápaválasztás, MLSZ közgyűlések, Jobbik, kisgazda és Fidesz belső választások.)

A Mazsihisz sokkal többről szól, mint ami a hírekben megjelent róla: Szeretetkórházáról, Közép-Európa legnagyobb és legnívósabb Zsidó Egyeteméről, kóser étkeztetésről, népkonyháról, idősek otthonairól és klubjairól kedvezményes ebéddel és ingyenes programokkal, Talmud Tórákról és más ingyenes oktatási lehetőségekről-nemcsak zsidóknak! Vallásközi párbeszédről, nemzetközi tudományos konferenciákról és a holokauszt túlélők képviseletéről, szükség esetén védelmezéséről.

Egy működő és hatékony szociális rendszerről. Orvosaik, szociális munkásaik és önkénteseik több ezer idős embert, köztük számos holokauszt túlélőt látnak el és gyámolítanak. Több ezer fiatal tanul intézményrendszerükben-az óvodától kezdve egészen mesterképzésükig. Ez a valódi, az igazi Mazsihisz. Ez is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Thomas Müller
2013. május 14. 18:31
Olyan szervezet ez, mint bármelyik másik. Ahogy Izrael is olyan ország, mint bármelyik másik... Csak kicsit több bűnt követ el.
várúr
2013. május 14. 17:41
Ha mindez így van és a Mazsihisz ennyi mindenről "szól", ne tessenek éjjal-nappal antiszemitizmust hörögni. Ne futkossanak külföldre árulkodni, hazudozni. A zsidó ifjak tessenek a Sirályért bérleti díjat fizetni. HaHotázás, tüntizés helyett tanulni. Még egy magyar zsidó Nobel díjast kitermelni, vagy legalább megszerezni a diplomát. Szájtépéssel, székházfoglalással nem fog menni.
tóth mária
2013. május 14. 17:03
gémesigábor: ne mérjen kettős mércével! a gulág, Recsk is van olyan szomorú esemény, mint a halál-táborok. ezt is el kellene már egyszer ismerni! Másnak is vannak hallotai, nem csak a zsidóknak.
gémesigábor
2013. május 14. 16:14
Holokauszt relativizáló, tagadó = magyarellenes. Hazaáruló. Mert a táborokban magyar embereket gyilkoltak meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!