A mai „szépségtippem” szóljon hát nektek Hölgyeim

2013. május 22. 12:15

Anyukám is néha ránéz az oldalamra és pár napja megkérdezte, hogy miért nem adok néha szépségtippeket kimondottan a 30 feletti tagjaimnak is, hiszen nem csak tinikből áll a kis csapatom.

2013. május 22. 12:15
Dukai Regina
Facebook

„Anyukám is néha ránéz az oldalamra és pár napja megkérdezte, hogy miért nem adok néha szépségtippeket kimondottan a 30 feletti tagjaimnak is, hiszen nem csak tinikből áll a kis csapatom. :) Ezt bizony az oldalam statisztikái is bizonyítják és ennek én nagyon örülök. :)

Szóval arra gondoltam, hogy a mai »szépségtippem« szóljon hát nektek Hölgyeim. Gyorsan meg is kértem a The Body Shop Magyarország leányzóit, hogy adjanak nekem ez ügyben tanácsot, hogy mik lennének azok a termékek, amiket nyugodt szívvel ajánlhatok nektek. Ezek pedig a gránátalmás termékek lennének. Pontosabban a gránátalmás arclemosó, sérum és tonik. Hogy mire jó a gránátalma? Találtam a www.wellnesscafe.hu oldalon pár szuper infót róla: »A gránátalma nem véletlenül olyan divatos manapság azok körében, akik odafigyelnek az egészségükre. Rengeteg olyan anyagot tartalmaz, melyek jó hatással vannak egészségünkre, szépségünkre, és segítenek megőrizni ezeket. Különösen gazdag polifenolokban, C-vitaminban és flavonoidokban, melyek a legfontosabb hatóanyagai. Ezeken kívül található benne B5-vitamin, és kálium is. A gránátalma kivonata erősíti a bőrszövetet. Antioxidáns hatásának köszönhetően megvédi a bőrt a káros szabadgyökök hatásaitól, így a korai öregedéstől és a bőrproblémák kialakulásától, valamint segíti a sejtek regenerálódását. Gyulladáscsökkentő hatása nagyon fontos a problémás, gyulladásokra, pirosságra hajlamos bőr kezelésében.« Tehát ezen infók alapján azt hiszem ez egy tökéletes termékcsalád, amit a http://the-body-shop.hu/ oldalon meg is találtok . Ez volt a mai kis szépségtippem! Remélem segítség volt nektek, a nővéreteknek, Anyukátoknak, Nagymamáitoknak. :)
További szép napot mindenkinek!! :)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2013. május 22. 13:49
Köszönjük Mandi! Ideje volt! Szaros alkotmánymódosítások, nevetséges EU milliárdok, holmi kissebbségi magyarok helyett valódi, fontos témákkal foglalkozni!
ciseaux
2013. május 22. 13:38
1. Mandiner! Miért? (Én csak egy dologra tudok (inkább szeretnék) gondolni. A Mandisoknak van szarkazmus-mutatójuk?!Ez a "Dukai Regina" kimaradhatott a TelAviv2 tényeiből?) 2. Ha léteznek is az élet elfelejthető perifériáin élő piták, akiknek az anyukájának a legnagyobb gondja, hogy a +30-as lányuk miért nem ad szépségtippeket a ... 3. Who the bloody fuck is Dukai who?
atila68
2013. május 22. 13:04
Fizetett hirdetés, mi más.
orion
2013. május 22. 12:52
Mandi, szórakozol? szépségtipp, jóga, hajléktalanok ágyneműje..maraggyáámáááá! :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!