Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Tűz!

2013. május 18. 17:33

Rezsicsökkentés tűzön-szennyvízen át! – így pontosíthatjuk a Fidesz jelszavát.

2013. május 18. 17:33
A szerk.
NOL

„Rezsicsökkentés tűzön-szennyvízen át! – így pontosíthatjuk a Fidesz jelszavát. Most ugyanis sorra került a kéményseprés és a szennyvízszippantás is.

Nem nagy ügy, az egyikbe csak bele lehet halni, ha rosszul csinálják, a másiknál meg az erdőszélre megy a fekália, ha nem fizetnek az elviteléért eleget. A rezsicsökkentési hevületben már eddig is tapasztalhattuk, hogy a Fidesz először dönt, aztán gondolkodik, de a most újraárazandó területeknél látszik igazán, hogy a rezsi csökkentésén túl lényegében semmi sem számít. (...)

A korszerű, olcsó fűtési rendszerek elterjesztése, a fűtési költségek nem díjcsökkentésen keresztüli csökkentése politikailag ugyanannyira nem számít a kormánynak, mint a környezetvédelem vagy éppen az innováció.

Látványpolitizálásra ezeket nem tartja alkalmasnak a kormány. Nagy kár, mert ezek valóban munkahelyeket hozhatnának, és a rezsit is fenntartható módon, a felhasználás csökkentésével mérsékelnék.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. május 19. 19:47
Mindeközben sunyi,alattomos,undorító dolgokat csinálnak.A legutóbbi példa:felemelik a gyorsvonatjegyek árát 10-60!!!!%-al,és azt kommunikálják,hogy Magyarország jobban teljesít!Felújítjuk a vonatokat..Tetszenek érteni..Durván lenyúlnak az utazóktól több száz forintot,és úgy kommunikálják hogy lám lám már olyan jól teljesítünk,hogy megújulnak a vonatok.Hihetetlen görénység...
imres
2013. május 19. 19:30
Szar ügy, amikor már az sem segít, ha a kormányt populistának akarja beállítani Népszabadság. Kész. A baloldal érvei elfogytak. 2014-ben csúfos baloldali vereségre lehet számítani.
Forsz
2013. május 19. 18:43
Totál kétségbeesés. Igen, ez jellemzi a baloldalt, ez jellemzi a pesti belvárosi zsidókat is, ez jellemzi a polkorrekt szellemiséget áhítatosan magáévá tevő, számomra taszító liberális masszát, azután ez jellemzi azt az egyre szűkülő réteget is - legyen bárhol - amely nem tudott szakítani a szocializmus szeretetével; igen ez jellemzi összességében azt a nem túl nagy, de nagyon militáns és gyűlölködő - hazát, népet megvető, bármit készséggel odadobni kész - réteget, amely zsigerileg képtelen azonosulni a mai hatalmi viszonyokkal. Így azután kétségbeesésükben, amelynek motiváló tényezője az a nem gyakori és nem általános megtapasztalás, vagyis, hogy a kormányzó Fidesz-KDNP elfogadottsága nem hogy csökkent volna, hanem inkább növekszik, nos ez olyan reakciót vált ki ezekből a rétegekből, hogy már az önszuggeszcióhoz folyamodnak - bár ezt ők észre sem veszik. Amit a Bajnai ez ügyben kifejt, az pedig egyenesen nevetséges. Megjelentek a plakátjaik, azok egyikén Bajnai vigyorog és ott van körülötte csaknem a teljes támogatói kör. Ennek ellenére egyre agresszívebb, egyre kötekedőbb, egyre durvább hangot üt meg; talán önmagát hergeli, mert más, logikus okot nem találni erre az ész nélküli vehemenciára. Na és az interaktív média dettó!! Az egyre ostobább, légbőlkapott, objektivitást totál nélkülöző, a hitleri bunker hangulatát idéző kommentekkel találkozhatunk egyre gyakrabban. Igen, a totál kétségbeesés ütötte fel a fejét az ellenzéki táborban - amelyből már a Jobbik is egyre kevésbé lóg ki, csak a szélirány nem azonos.
Obulus
2013. május 19. 13:52
Azt hiszem ez az a cikk, amelynek egyetlen állításával sem lehet vitatkozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!