Mi lesz a következménye, ha Magyarország egyetlen nagy katolikus hittantáborrá változik?

2013. április 11. 13:24

Sokan talán azt gondolják, hogy végképp megháborodott a kormány, amiért hivatalos állami program indul a fiatalok csajozásának-pasizásának elősegítésére.

2013. április 11. 13:24
Szily László
Szily László
Cink

„A plebánosok hozzááálása a valóságban ugyanis egyáltalán nem elutasító a házasság előtti szexszel, ellenkezőleg.

Vagy tudatosan vagy tudat alatt, de ők is érzik, hogy ha a nemi érés után túlzottan elengedik a gyeplőt, a bárányok saját szakállukra fognak kujtorogni, és a végén annyira jól érzik magukat, hogy vissza sem térnek az akolba. Amelyik bárány viszont azonnal vemhes lesz, az nem csámborog semerre, hanem szépen visszasétál az akolba. Elnézést, az egyházi téma kihozza az emberből az idióta állatos allegóriákat. Szóval a papok taktikája az, hogy alig kezdtek el érdeklődni a szex iránt, »Táncválasztó, párválasztó«-kat rendeznek a fiataloknak hittantábor néven.

És képzeljük el, milyen következményekkel jár, ha mindkét nembeli 12-16 éveseket összezárunk egy elhagyatott helyen felállított sátortáborba egy-két felnőtt felügyelete alatt! A Fidesz sokadjára nem csinál mást, mint kivesz egy elemet a keresztény középosztály szokásai közül, és azt megpróbálja ráhúzni az egész országra. Az legyen ezek közül a legrosszabb, hogy szervezett keretek között kell dugni. A katonás rend és a központi akarat nem ellensége az erotikának, gondoljunk csak a klasszikus, női katonai táborokban játszódó pornófilmekre!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2013. április 21. 22:44
Ezt sem olvasom el. Cím, aztán legyint. Már csak a trallala képességűeknek szemléz a Mandi?
flora_
2013. április 21. 14:59
Hittan, táncválasztó, meditáció – Tessék? http://www.talita.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1428%3Ahittan-tancvalaszto-meditacio-tessek&catid=34%3Aittesmost&Itemid=58
narmer
2013. április 21. 14:58
Nagy hülye vagy hibbadék! Tényleg jobb egy internetes társkereső ismerkedés utáni halálra veretés a Dunaparton.Egyébként nem szállnátok le Czeglédi haveroddal a témáról?
magnamater
2013. április 21. 14:58
Nem csajozás - pasizás a kormány célja, hanem hogy az ország lakossága el ne fogyjon - Szilynek és az ilyen mocskos cikkeknek meg ennek az ellenkezője.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!