A Fidesz nevű bizniszegyház

2013. április 03. 09:16

Az isteni vezér méltatlan szolgálói sohasem fogják megérteni, hogy mi az a demokrácia, nekik ilyesmire nincs szükségük, ők parancsokra várnak.

2013. április 03. 09:16
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
Amerikai Népszava

„A Fidesz nevű bizniszegyház vezetője, teljhatalmú ura és parancsolója élvezi ezt a hangulatot, óvatosan minden megnyilvánulása alkalmával meglebegteti, hogy ő tulajdonképpen nem földi lény (legalábbis nem abban az értelemben, ahogy a liberál-bolsevikok elképzelik a földi lényeket), tudása több, mint az emberek kollektív tudása, eszméi magasabb helyről érkeznek, mint a közgazdasági és matematikai tankönyvek, kormányzása így nem ítélhető meg az Európai Unió bürokratáinak szűk szemléletmódja alapján, csak a hülye európai bürokraták, politikusok, magyar ügynökeikkel szövetkezve, ezt nem hajlandók tudomásul venni.

Még jó, hogy páran átlátnak a szitán.

Nekik aztán mondhat akármit az ellen, nem hisznek ezeknek a hangoknak, mert árgyélus királyfit ugyan ki lenne képes demokratikus úton elzavarni a pitlibe?! Harry Potter nem lehet ellenzékben!

A tudatlanok fölötti totális ellenőrzés megszerzése eddig az egyházak privilégiuma volt a világban, és ha néhány politikus megpróbálkozott ezzel, az nagyon véres háborúba torkollt, és/vagy megalázó bukás lett a vége. Reméljük az utóbbit. Azonban fontos megérteni, hogy a Fidesz ellenzékbe szorulása után ezek az emberek nem lesznek képesek betagozódni a társadalomba, nem fogják elfogadni a választások végeredményét, nem használhatók majd értelmes munkára, mert az ő Orbán Viktoruk nem politikus, akit négyévente megmérnek, és ha könnyűnek találnak, választanak helyette másikat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!