Csillagosok

2013. április 29. 20:56

A kommunizmus 100 millió halálos áldozatának emlékén tapos a Magyar Narancs vezércikke, csak hogy a fertelmes bűnben érintett eszmetársait múltuk szutykából mosdassa.

2013. április 29. 20:56
Michnai Attila
Heti Válasz Online

„Vissza a vörös csillaggal és a sarló-kalapáccsal, követeli a létszámban és képességben szánalmassá zsugorodott szoclib tábor szócsöve. A kommunizmus 100 millió halálos áldozatának emlékén tapos a Magyar Narancs vezércikke, csak hogy a fertelmes bűnben érintett eszmetársait múltuk szutykából mosdassa. (...)

Ugyanis, szól az elsöprőnek szánt vád, idehaza Antall József agyából pattant ki a politikai erővel is bíró gondolat, hogy a kommunizmus a maga százmillió halálos áldozatával a földkerekség egyik, ha éppen nem a legkártékonyabb diktatúrája volt. És mint ilyennek – horribile dictu – éppúgy ott a helye az emberiség történetének leggyászosabb melléktermékeit gyűjtő szemétdombján, miként a többi, hasonlóan pusztító szellemi-politikai törekvésnek, mint például a holokausztnak!

És már el is érkeztünk a minimális agyi teljesítményt felmutatni sem tudó, a szerkesztőségi álláspont mögött névtelenül megbúvó szerző súlyos mentális zavart jelző alapgondolatáig: aki ezen diktatúráktól egyenlő távolságot kívánna tartani, az nem egyebet üzen, mint hogy »ti (komcsik, zsidók, libsik, balosok) kussoljatok. Nem ugathattok, hisz ti meg a komcsit csináltátok: két légy egy csapásra, egyrészt a felelősség elhárítása, másrészt menlevél ordas eszméket valló szövetségeseinknek.«

Mindezen agyi, logikai bakugrásokból pedig a lap híveinek kívánalma is egyenesen kikövetkeztetik: hogy tudniillik az önkényuralmi jelképeket tiltó törvényből a sarlót és a kalapácsot azonnali hatállyal, vagyis rögtön, ki kell venni! Mert – és most figyeljen a kedves olvasó! – szerintük az emberek milliárdjait ma is zsarnoki uralmuk alatt tartó, élő és viruló kommunista rendszerekével szemben, a hatvannyolcadik éve a föld színéről végérvényesen eltakarított náci hatalmi alakulatok jelképei igenis reális veszélyt jelentenének a társadalomra!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2013. május 02. 13:52
"Kegyed még mindig egy szellemi rövidnadrág" - írja miután idéz. Hajjaj, de még mennyire az vagyok. Mindjárt az Ön hsz-ából sem értek egy szót sem. Hiszen Szerző személyeskedett az inkriminált cikk írójával, és Szerző hoz elő, történelem ismeret hiányáról árulkodó marhaságokat, miszerint a vöröscsillag éles hegyével 100 milliók vérét ontották volna.
Zokni
2013. május 01. 21:59
"...lelkek..." írja. Ezek kurucinfós hülyeségek. NEM LEHET eszmevilággal gyilkolni. (A hitleri horogkereszt - vagy magyar nyilaskereszt - nem egy összefüggő ideológia szimbóluma, a "hitlerizmus" nem egy logikus elmélet, hanem egy antiszociális gátlásokkal küzdő ápolt elmeszüleménye. Annyit lehet rá mondani, hogy "őrült beszéd, de van benne rendszer": egy jó egészségügyi, elmegyógyászati intézményrendszer...)
Box Hill
2013. május 01. 18:58
„Akkor aztán bekövetkezik egy harc, egy ’könyörtelen élet-halál harc’ azok ellen a szlávok ellen, akik elárulják a forradalmat; egy megsemmisítő küzdelem és kíméletlen terror – nem Németország érdekében, hanem a forradalom érdekében.” (Engels Frigyes: Demokratikus pánszlávizmus folyt., Neue Rheinische Zeitung, 1849. február 16.) „A következő világháborúnak az lesz az eredménye, hogy nemcsak a reakciós osztályok és dinasztiák tűnnek el a föld felszínéről, hanem egész reakciós népek is. És ez önmagában is előrelépés lesz.” (Engels Frigyes: A magyarok harca, Neue Rheinische Zeitung, 1849. január 13.) „A népek keserűen szerzett tapasztalatból megtanulták, hogy az ’európai népek testvéri egyesülése’ nem érhető el pusztán frázisok és ájtatos óhajok hangoztatásával, hanem kizárólag átfogó forradalmak és véres küzdelmek árán. … De hát a történelemben semmit sem lehet elérni erőszak és csillapíthatatlan kegyetlenség nélkül.” (Engels Frigyes: Demokratikus pánszlávizmus, Neue Rheinische Zeitung, 1849. február 15.)
Zokni
2013. május 01. 18:58
K. Szerző! Milyen százmilliós áldozat!?Elég szomorú, hogy a bárgyú fórumos/krrrucinfós érvére megint elő kell hozakodnom azzal, hogy ugyan mondja már: a kereszt szimbóluma alatt hány millió ember halhatott meg a történelem folyamán? Nem szólva az egyéb vallási jelképekről...(Tökölődjön ezen egy kicsit, csodálkoznék, ha jutna valamire, ehhez ugyanis némi történelmi ismeretre volna szükség...) Bár ostoba, és oktalanul személyeskedő, de mentségére szól, hogy nem sokat fogott fel a cikk mondandójából, hiszen Antall nevét felemlítve, nem lesz kisebb a hülyeség, és a szemétség, avagy kevésbé kegyelet rontó, hogy a horogkeresztet egy lapra emeli a vörös csillaggal. Ha értette volna az írást, tudná, hogy ez csak átlátszó politikai taktika, hogy a rettegett ordas eszméket össze lehessen mosni áldva vágyott álmokkal. Azért, hogy az előbbieknek valamiféle legalizációs kiskaput juttasson, míg utóbbiakat könnyen azonosíthassa minden Önhöz hasonló lúzer, pusztán a "bal" szócska kimondása révén, a haláltáborok működtetőivel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!