Magyarország nyomasztóbb lesz, mint volt

2013. március 13. 21:13

Mostantól kizárólag a fideszes kemény mag belátásán múlik, hogy mit művelnek Magyarországgal, mit államosítanak, mit vesznek el bárkitől.

2013. március 13. 21:13
Szily László
Szily László
Cink

„Szóval hiába van szép magyar neve az új latin pápának, Magyarország most már egészen biztosan nyomasztóbb hely lesz, mint volt. Mostantól kizárólag a fideszes kemény mag belátásán múlik, hogy mit művelnek Magyarországgal, mit államosítanak, mit vesznek el bárkitől. Sokak helyében nem lennék most, például a bírákéban, de a magántulajdon és a versenygazdaság barátaira is kemény idők jönnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. március 14. 09:33
Szily cinkelt lapokkal játszik, de nem jön be!!!
fofo
2013. március 14. 09:25
... mit államosítanak, mit vesznek el bárkitől. Nem vettek senkitől, semmit! Sajnos azt sem sok sikerrel, amit elloptatok a nyolc év alatt. Aki viszont tényleg elvett valakitől, valamit, az a Bajnai volt, és a libákat vette el a gazdáktól, meg néhány kizsákmányolt, elkeseredett ember életét. De még mondhatnám a balliberális tőkéseket is, akik mohóságukkal néhány devecseri ember életét, és sok ember, egy élet alatt összekuporgatott földi javait vette el, miközben milliárdos vagyonra tettek szert. Hát erről írjál, és ne feltételezett valótlanságokkal rémisztgesd az embereket. Bár azt hiszem ez hiú remény, mert ti csak az utóbbihoz értetek, de ahhoz nagyon.
Hober Marlow
2013. március 14. 05:56
Már csak, hogy egyértelművé tegyem, hogy nem a hozzászóló jajgatókhoz szóltam hozzá :D
Hober Marlow
2013. március 14. 05:54
Szögbe léptél Laci?...vagy mi ez a jajgatás? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!