Új helyzet

2013. március 20. 16:06

A televízióban szemtől szembe beszélek a vendéggel. Ez egy új, érdekes helyzet, számomra is roppant izgalmas vállalkozás. Interjú.

2013. március 20. 16:06
Rónai Egon
Színház.hu

„Mi is pontosan a Húzós?

A Húzós hetente jelentkező közéleti portréműsor, ami most már két éve megy sikerrel az ATV-n. Politikusoktól színészekig, íróktól tudósokig mindenki megszólal benne. Azt szoktam mondani, hogy nem úgy teszek, mint aki kíváncsi, hanem tényleg kíváncsi vagyok rájuk, ezért hívom őket. A Centrál Színházban az első két vendég, Czeizel Endre és Róna Péter is olyan dolgokat rejtenek az életükben, amik szerintem érdekesek, és nem is tudnak róla a nézők, akik rendszeresen találkoznak a nevükkel. (...)

Mennyiben lesz más élő közönség előtt beszélgetni a vendégekkel?

Biztosan máshogyan kell csinálnom, viselkednem, kérdeznem – kicsit kifelé kell mindent csinálni, figyelve a nézők reakcióját. A televízióban megengedhetem magamnak, hogy szemtől szembe beszélek a vendéggel, mert ott a kamera, és a kollégák megoldják, hogy a néző úgy érezze, hozzájuk beszélek. Ez egy új, érdekes helyzet, számomra is roppant izgalmas vállalkozás.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yetee
2013. augusztus 26. 13:17
Te buta,egybites tahó,csak reagáltam a kultúrált bejegyzésedre!
geraz51
2013. augusztus 19. 22:34
Neked izgalmas,nekem undorító.
szigno57
2013. április 01. 23:34
Húzós a pasas... felhúzós.
Senior
2013. április 01. 23:34
Kb. kettő hete közel egy órát beszélgetett Selmeczi Gabriellával, kulturáltan, vidáman mindketten. De pl. az Echo TV-s Szentesi is tök normális. Az is tény, hogy mindkét oldalon vannak undormányok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!