Orbán the chosen one

2013. március 03. 10:32

A magyar azért nem lázad, mert nincs miért lázadnia.

2013. március 03. 10:32
Pesti Firkász
Pesti Firkász

„Kire szavazzon a magyar? Szavazzunk a szocikra (Együtt 2014)? De hát ők már elkúrták, ők mondták. Szavazzunk a fiatalokra, az LMP-re, 4K!-ra? Az túl egyszerű megoldás lenne. Még a Jobbik úgy, ahogy, de ők meg már túl radikálisok, Pistának jók lesznek, de a többség nincs velük annyira azért kibékülve. Ki van még? Ja, hogy senki más. Csak a Fidesz, csak Orbán. Birkák kiválasztottja.

A nem birkák nem szavaznak, a nem agymosottak nem kergetnek álmokat, nem hiszik el csupán a szép szavakat. A nem birkák elmennek külföldre, vagy meghalni a közeli dombokra, unalmukban elköltik a pénzüket olyan luxusokra, mint kenyér, villany, meg adó. Azok, akiknek elegük van a politikából, nincs miért lázadniuk, ezért nem is csinálnak forradalmat. A többiekkel meg annyit flörtöl a kormány, amennyit akar, és olyan sokszor fekteti le innentől kezdve őket, amennyiszer nem szégyelli. 

Nem azoknak kellene felébredniük, akik a Fideszre szavaznak, hanem azoknak, akik egyáltalán nem szavaznak. Hogy kire voksoljanak? Nem tudom, magukra, az anyjukra, a gyerekeikre, alapítsanak pártot, amelyet nem vásárolhat meg, nem kenyerezhet le egy oligarcha, egy bizniszmen, vagy családi vállalkozás sem. Álljanak végre talpra a korgó gyomrúak, álljunk végre talpra! Ne engedjük, hogy beteljesüljön egy régi-régi maja jóslat, amely azt mondja - persze majául -, hogy Orbán the chosen one!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2013. március 03. 18:23
"A magyar azért nem lázad, mert nincs miért lázadnia." A magyar azért nem lázad, mert bamba birka! (Tisztelet a kivételnek!)
Akitlosz
2013. március 03. 17:23
Ez a fickó majául sem tud.
devlaci2
2013. március 03. 15:45
Mazsihisz a mandineren, mi lesz itt a kommentekben?!?!! http://tabloidschmuck.blogspot.hu/2013/03/zsidok-mandineren.html
toportyántiszteletes.2
2013. március 03. 14:34
Nem csak bohókás ötlet volt hanem aljas trükk a regisztráció,a birkahad csak akkor győz ha kevesen mennek el...Mocskos nemzetidegen szélkakasok,minden trükköt bevetnek ami nekik kedvezhet!Ideje Kubatov elvtársat simicskával együtt bevarrni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!