Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A hó leple alatt

2013. március 17. 10:55

A közösségi média ballisztikus pályára állt, és beelőzött mindent és mindenkit. Gyorsan kiderült, hogy tízezrek rekedtek az utakon, behavazva.

2013. március 17. 10:55
Kakuk György
Galamus

„Csak emlékeztetőül: ekkor már az ország teljes területén katasztrófahelyzet alakult ki. A legfontosabb nyugat felé vezető közúton, az M1-es autópályán már több mint hat órája állt a forgalom, több mint tízezer ember állt a hó fogságában, és választása nem lévén, abban reménykedett, hogy közel a segítség.

És innen egy Mikszáthba oltott Hrabalba oltott Tolsztoj lett a dologból. Mert a segítség, na az volt az, ami nem jött. Március 14-én este és éjszaka, majd március 15-én hajnalban és reggel már minden, pontosabban majdnem minden arról szólt, hogy mi történik az országban. Nem, nem a közszolgálati médián. Ott – a Magyar Rádióról van szó – annyit lehetett megtudni, hogy a helyzet ugyan nem jó, de alakul. Mindenki a topon van. Még a szakmai szuperlatívusznak tartott Klubrádión is azt hallgathattuk 15-én reggel, hogy a HaHa két aktivistája hogy látja a helyzetet. Már az alaptörvény módosítása utánit, meg azt is megtudhattuk, hogyan hoznak bázisdemokratikus módon döntéseket.

Ha nincs Facebook, akkor talán ez így is marad. A közösségi média ballisztikus pályára állt, és beelőzött mindent és mindenkit. Gyorsan kiderült, hogy tízezrek rekedtek az utakon, behavazva. Fogytán a benzin, az élelem, a türelem. Pedig ekkor még csak péntek reggel volt.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2013. március 18. 11:01
Éljen a FÁCSÉ, ezet akartátok, civil összefogást, akkor meg mi a bajod Sügér?
mustármag
2013. március 18. 10:02
A tízezrek maradtak volna a sejhajukon nem sodornak veszélybe emberéleteket. Napokkal előbb már folyt az infó a hóviharról. Meg is büntetném őket.
mustármag
2013. március 18. 10:02
A tízezrek maradtak volna a sejhajukon nem sodornak veszélybe emberéleteket. Napokkal előbb már folyt az infó a hóviharról. Meg is büntetném őket.
Soma
2013. március 18. 10:01
A rohadt életbe! Nem vettem észre, hogy ez a szrszervezet posztolt. Őket meg sem nyitom már régóta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!