Magyar állam, gyere ki a hóra!

2013. március 16. 10:55

A szemkilövetés még hátravan.

2013. március 16. 10:55
Gomperz Tamás
hvg.hu

Az első hónál a főváros bénult le, a mostaninál néhány ezer ember az autóban töltötte az éjszakát, mire felfedezték őket, szép keretes szerkezet, szerencse, hogy van ez a globális felmelegedés, mert ki tudja mi történne, ha még tél is lenne ebben az országban. Van valami, ami viszont tagadhatatlanul a liberálisok erkölcsi fölényét bizonyítja: abból a tényből, hogy a magyar állam működésképtelen, ők azt a következtetést vonták le, hogy minél kevesebb dolgot szabad rábízni. Kés, villa, olló, az állam kezébe nem való. A jobboldali konzervatívok :DDDDDDD ezzel szemben arra jutottak, hogy ha a magyar állam a legalapvetőbb feladatait sem képes ellátni, akkor parádézzon olyan területeken is, amelyek egész jól működnek nélküle.

Erős állam, dicsőség, központi akarat. Embereket kimenteni a hó fogságából mondjuk nem tudnak, de mobilszolgáltatást, nyugdíjbiztosítást, energiaellátást nyújtani azt igen. Éppen a bankokat próbálják kiszorítani, ahhoz is értenek. Ami jó, mert a hókotrás megszervezéséhez nem. A magyar állam ott múlt ki a fővárostól száz kilométerre 10 centis hó alatt.

Felelős természetesen nem lesz, leszámítva Bajnait, a főszereplő a színpadon marad. Nem távozhat, hiszen nem játszotta el az összes kulcsjelenetet. A szemkilövetés még hátravan.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2013. március 16. 15:59
" Magyar Állam, gyere ki a hóra" ! --- Kint voltak, b+!! És ti??
miloka
2013. március 16. 15:56
Néha úgy gondolom már nincs lentebb a ballibs médiába. De mindig csalódnom kell. Lám most is bizonyította gomez Tomika, hogy még mindig van lejjebb. Hányinger a sok hazugsága, csúsztatása és a libás dicsőítése. "Embereket kimenteni a hó fogságából mondjuk nem tudnak, " Igen? Tessék már elmondani hányan maradtak és fagytak meg a hóban? Nagyon "szép" megnyilvánulás az is amikor a szegény bakokat, energiaszolgáltatókat, multikat védi. Na ilyenkor mondom azt, hogy sajnálom az anyukádat, mert azt hitte embert szült, aztán csak ilyen lény lett belőle.
Necoure Yamakee
2013. március 16. 15:48
A ballibek nem hallottak a 120 km-es szel hofalepito munkajarol. Igaz Lipotvarosban olyan meg soha nem fujt. Aztan nem hallottak rola, hogy az usaban es japanban is pont ilyen hofuvas volt ket hete es ott is ezrek ragadtak a hoban. Gondolom azt is a fidesz cseszte el. Mar csak az lett volna ha meg durvabb, ha a fidesz lezaratta volna az utakat elore... fasizmus, totalitarius diktatura, njt cimoldal,diepresse vezercikk, zsidoulduzes, antiszemitizmus. A baloldaltol fix hanyingerem van.
tarackos
2013. március 16. 14:24
Erős állam, pajzszsal havat lapátoló rendőrökkel?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!