Sikert sikerre

2013. február 14. 07:32

Orbán Viktor hülyének néz tízmillió embert, és ha beigazolódnak előérzeteim, sejtéseim és negatív elvárásaim, akkor többségükben nem is fog tévedni.

2013. február 14. 07:32
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
Amerikai Népszava

„Szóval miközben ez az épületes vita zajlott az országgyűlésben, megérkeztek Budapestre az éhségmenetek, és a Parlament épülete előtt találkoztak volna, ha a sunyi és gyáva kormánypártok nem hozatnak munkagépeket a térre, mintha éppen ezen a napon kellett volna elkezdődni a felújításoknak. Szakadó hóban, fagypont alatt.

Biztos, ami biztos, még egy transzparenst is kifeszítettek, Köszöntjük a szoci hataloméhség menetét! felirattal, ami nem csak kiváló ízlésre utal, de rengeteg szabadidőre is. A Fidesz választási kampánya ellenzékből és hatalomból is gusztustalan, primitív, de legalább költséges. Mindig a legalantasabb ösztönökre bazíroznak, célcsoportjuk a csürhe, amiből szerencsére akad rendesen. Egy a csürhénk, de számos!

A stratégia egyértelmű: a liberális is komcsi, a szocdem is komcsi, a nemzeti liberális is komcsi és a konzervatív is komcsi, ha nem szavaz a Fideszre, Bajnai pedig Gyurcsány, csak most rosszul van megvilágítva.

Könnyű lenne elmerengeni azon, milyen veszélyekkel jár hülyének nézni a népet, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy semmilyennel. A kísérlet éppen zajlik, Orbán Viktor hülyének néz tízmillió embert, és ha beigazolódnak előérzeteim, sejtéseim és negatív elvárásaim, akkor többségükben nem is fog tévedni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2013. február 14. 12:02
"egy transzparenst is kifeszítettek, Köszöntjük a szoci hataloméhség menetét! felirattal, ami nem csak kiváló ízlésre utal, de rengeteg szabadidőre is" Ez fél óránál nem tarthatott tovább, ellenben a több napos éhségmenettel..
racer
2013. február 14. 11:47
Áaaaa, a kulturált liberális értelmiség médiafelülete is bekerült a mandiba ismét!
citizen queen
2013. február 14. 11:19
No, mán megint a hülye nép a hibás. Hiába, anno Rákosipajtás is megmondta, hogy tízmillió fasisztával nem lehet mit kezdeni. Az ávh-s csemetékből a módszerváltáskor 180 fokos fordulattal "demokratává" avanzsált hazai "liberálisok" azóta sem képesek újítani, hol mucsai a magyar, hol moslékzabáló, hol csürhe, amiért nem hajlandó elismerni rettentő szellemi fölényüket, ami miatt ők az ország vezetésére egyes-egyedül hivatottak. Valami újat nem lehetne vizionálni, ez nagyon uncsi, 23 éve ezt nyomatjátok.
Jason Bourne
2013. február 14. 10:57
"egy transzparenst is kifeszítettek, Köszöntjük a szoci hataloméhség menetét! felirattal" Ezen jót nevettem. Humorérzéke azé' van ennek a "gyáva és sunyi" Orbánnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!