A pápaválasztás nem lovi!

2013. február 22. 10:18

Nem a pápa személye a fontos, hanem az, Akit képvisel.

2013. február 22. 10:18
Gémesi Gábor
Istenveled blog

Nem a pápa személye a fontos, hanem az, Akit képvisel. Ehhez képest a média úgy mutatja be a pápaválasztást, mintha a loviról tudósítanának. A sajtó úgy sorakoztatja fel, versenyezteti a bíborosokat, mintha lovak lennének. Fogadóirodákra, bukmékerekre hivatkoznak tudósításaikban.

Az újságíróknak ez is csak egy választás. A sok közül. Nekünk katolikusoknak több, más, de ők ezt nem érthetik... Más világban élnek.

Csak az a jelölt érdekes és érdemes figyelmükre, aki valamilyen botrányt okozott. Sosem felejtik el megjegyezni, hogy a konklávé idős emberekből áll, »kész gerontológia«! Tudósításaikban reflexszerűen előhozzák a felnagyított pedofil ügyeket. A pap számukra pedofil, vagy minimum azok bújtatója. Bűnöző, perverz. A bíborosok érdemi munkájáról, eredményeiről, szociális missziójáról egy szót sem ejtenek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagytestver
2016. március 28. 04:18
Nem igaz, hogy gyenge IQ-val bir Tiberius. A kerdesfelvetese nagyon ertelmes(kinek stromanja a papa). Az egyhaztortenelemben ritkan szerepeltek fuggetlen papak, tetelesen kimutathato (utolag) ki kinek vagy minek (mely foldalatti szervezetnek) voltak az ugynokei, Woytilla pl. a Szent Kereszt Papi Tarsasagnak (az Opus Deit felugyelo szervezet), ugyhogy kedves Toth Marika, elobb Kiskegyed olvasgasson es muvelodjon, mielott mast erre int, mivel akkor kommentjei nem fognak boduletes tajekozatlansagarol es hulyesegerol arulkodni!
Nagytestver
2016. március 28. 04:18
Hulyeseg, oreg, a szoveged! A Toth Marikahoz irt kommentem rad is vonatkozik.
Nagytestver
2016. március 28. 04:18
Eleg logikus amit irsz, de erdemes azon eltoprengni: kik alapitottak a keresztenyseget? (egy helyes valasz lehetseges), a masik kerdes: miert? (ket helyes valasz: penzert es hatalomert). Utolso kerdesek: isten volt az emberuk?, azok a meses csodak megtortentek?, lsd. feltamadas es hasonlo nulladik tipusu talalkozasok? A valasz: nem, mert az egesz egy nagy atbaszinya.
korona
2013. február 27. 19:48
Ha Erdő Péter lesz a pápa, akkor az nem magyar lesz, hanem zsidó! A Vatikán megszállása folytatódik a zsidók részéről. A zsidók egyik legfontosabb célja, hogy kiirtsák a kereszténységet, és főleg a katolicizmust az egész földkerekségről. Ha így, sunyin, sikerül nekik ezt az idegbeteg, morron-zsidó Erdő Pétert, mint egy trójai falovat betuszkolni a Vatikánba, akkor markukban van a katolicizmus egyik lgfőbb ereje, a hierarchia. A többi keresztény vallás - sajnos - elvilágiasodott, szigorát veszítette. Vajon annak idején, nem-e volt benne a zsidók keze Luter felfelé való vágtatásában? Vajon pénzzel nem-e erősítették meg annak idején Kálvint Genfben, csakhogy a keresztény megosztást stabilizálja? A pápák magánéletét, a Vatikán udvari történéseit a zsidók közvéleményezték, terjesztették, hogy bomlást idézzenek elő. Az inkvizíció borzalmainak felnagyítását is a zsidóknak köszönhetjük (példa a holokauszt!). Ez, ami jelenleg történik, a zsidó pénzvilág háborúja, hogy az egész világot jármukba hajtsák. Ennek a fogaskeréknek egyik foga ez az Erdő Péter morron-zsidó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!