Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

2013 furcsa év lesz

2013. január 02. 15:42

Azt már tudom, hogy 2013-ban sem leszünk világhatalom – semmiben, ám a rettegők hada soha nem látott jajdoklást mutat majd, be az orbáni diktatúra ellen, a köztársaságért…

2013. január 02. 15:42
Hortolányi Gábor
Szabad Sajtó

Csak remélni tudom, hogy Bródyt nem veszi rá az Alföldi, hogy álló péróval énekelje el a Himnuszt a jubileumi István a Király előadáson Szegeden, miközben Szörényi Levi a művészetre hivatkozva belép valamelyik új-szdsz alakulatba.

Azt is csak remélni tudom, hogy Orbán Viktornak meg lesz annyi vér a pérójába, hogy végre elszámoltassa azokat a politikai és gazdasági bűnözőket (önmagát is beleértve), akik 89’ óta folyamatosan teszik tönkre az országot.

Azt már tudom, hogy 2013-ban sem leszünk világhatalom – semmiben, ám a rettegők hada soha nem látott jajdoklást mutat majd, be az orbáni diktatúra ellen, a köztársaságért…

Minden bizonnyal saját honfitársaink továbbra is le fogják járatni szülőhazájukat a világ előtt, mert tudják; Magyarország fölött véglegesen elvesztette az uralmat az a baloldali, önmagát szellemi elitnek kikiáltó, értelmiség, akik közel hatvan évig szolgálták hűen a néppel szemben a baloldali hatalmasságokat, csak azért, hogy megkaphassák a szolgáknak járó koncot.

Aztán az is bizonyos, hogy 2013 a győzködés éve lesz. Míg a liberális baloldal megpróbálja hiszterizálni  a lakosságot, a diktatúra ellenében, ami csak az ő agyukban létezik, Orbán és a Fidesz ismételten elveszti a választásokat a rossz, arrogáns kommunikációjával, hogy aztán majd a következő évben, de azt most hagyjuk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TN1951
2013. január 02. 18:41
Nagyon pontos "pillanatkép" ez a cikk, arról, miről szól ma a politika Magyarországon. Aki nem érti, olvassa el többször... majd csak megérti.
6qwasyx
2013. január 02. 18:34
Az MSZP, a Demokratikus Koalíció, az Együtt 2014 Választói Mozgalom, a Magyarországi Szociáldemokrata Párt, valamint a Szövetségben, Együtt Magyarországért Párt képviselői jegyzik azt a dokumentumot, amelyet az első megbeszélés után az ellenzéki erők kiadtak. Ebben a résztvevők leszögezik: "A választásokat követő kormányzat tevékenységének első lépéseként a jogállamot helyre kell állítani. Jó kormányzás ugyanis csak jól működő alkotmányos demokráciában valósítható meg." A szöveg szintén leszögezi, hogy a tárgyalók szerint új alkotmányra van szükség. Bárándy Gergely, az MSZP szakpolitikusa kijelentette: teljes az összhang a tekintetben, hogy tartalmilag illegitimnek tekintik a jelenleg hatályos Alaptörvényt, mivel megalkotásakor nem volt széles társadalmi vita valamint a szöveget népszavazás nem hagyta jóvá.
Google
2013. január 02. 17:30
Akiknek Hortolányi nem elég egzakt, azoknak ajánlom Bartust: "...ugyancsak rossz hír nekik, hogy ez a zsidó Messiás uralkodik majd az egész földön, és ezer évig Izrael királya lesz a föld királya. Erre varrjanak gombot a magyar antiszemiták. Márpedig ezt mondja a Biblia. Ez lesz a "keresztény Európa", és a "keresztény világ", amelynek a központja Jeruzsálem lesz, és nem Róma. Nem az Opus Dei és a jezsuiták Európája, nem Robert Schumann és Konrad Adenauer tervei, hanem az Ézsaiás könyve leírása alapján." www.nepszava.com/2012/12/velemeny/bartus-laszlo-utolso-csengetes.html És slussz. Jön a vakáció.
gabuci
2013. január 02. 17:23
Hát azt pl. nem tudom mi az a "jajdoklás",(talán a jajgatva haldoklás) de azt igen, h ilyen szar még nem volt az élet ebben az országban, mint a fidesz utolsó 2.5 évében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!