‎Török Gábornak mondom

2012. december 04. 00:21

Elnézést is hajlandó vagyok kérni, rögtön azután, hogy te ezt megteszed azokkal, akiknek egyáltalán nem tetszett a mosolygós és tudatosan puhány szereplésed a Jobbikkal az egyetemen.

2012. december 04. 00:21
Somogyi Zoltán
Somogyi Zoltán
Facebook

„‎Török Gábornak mondom: ha úgy értetted volna, hogy te mosolyognál, ha valaki vagonírozna, akkor sajnálom. Én biztosan nem ezt írtam. Elnézést is hajlandó vagyok kérni, ha félreérthetően fogalmaztam volna, rögtön azután, hogy te ezt megteszed azokkal, akiknek egyáltalán nem tetszett a mosolygós és tudatosan puhány szereplésed a Jobbikkal az egyetemen, és akik mély döbbenettel hallották, majd olvasták néhány hónappal ezelőtt adott ötoldalas, szintén mosolygós interjúdat az évek óta zsidózó és cigányozó Barikádban arról, hogy a Jobbik milyen útválasztással lehetne a Fidesz alternatívája a jobboldalon. Nyilván nem tudod, hogy miközben én cionista ügynök vagyok ebben a lapban, addig te egy pozitív példa a jó elemzőre. Egy kölcsönös önvizsgálathoz és bocsánatkéréshez kezet nyújtok, egyoldalúan azonban nem fogom megtenni. Addig pedig ajánlom neked is, és mindenki másnak, most szombaton írtam a Korjegyzőbe, aktuálisnak tűnik”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2012. december 04. 09:37
Rögtön a TASZ után ("az antiszemita beszéd is a szólásszabadság része") TG is bocsánatot fog kérni a "puhányságért" ...
Cassi
2012. december 04. 08:52
Gábor, ez a Somogyi izé egy buta troll, az agresszívabb fajtából. Időnként célszerű belerúgni egyet, hogy kushadjon, de hidd el, nem hat rá semmi civilizált módszer. Ignorálni kell a teljes létezését, ahogy mindenki teszi a Pikkpakkokkal, Winnetou-kkal és a többi hümmögővel, akik négyesével írják az öklendezéseiket.
hátakkor
2012. december 04. 08:44
Ide hozták Ron Werbert és a "Ragadd el a szavazatot!" gyűlöletkampányával megnyerte a bolsiknak a veszni látszó választást 2002-ben. "Az etikai kódexeket meg felejtsétek el!" Onnan kezdődött Mo. mélyrepülése egy D-209-es bakelit-Ciceróval, akit egy Fletó is simán megpuccsolt. Erre ez a másik, a Somogy Zoli azt hitte ő meg majd a Dávid-Herényi féle baloldali-neocon MDF-el is megcsinálja a moszados mutatványát. Épp érzékű ember ekkora földbeállás után szakmát és földrészt vált, erre megint itt van a vagonírozási rémálmaival. Megfigyeltétek, hogy a rádióban minden 5. nóta vasútról, vonatról, vagonról, útról meg állomásról szól?
hátakkor
2012. december 04. 08:11
"Nagyon tudott hallgatni, pedig jó előadó is volt – egyetemen tanított. Kedves volt mindenkivel, azokkal is, akik végtelenül unalmas, rettenetes színvonalú dolgozatokat tettek elé. És kedves kiváltképp a lányokkal – elvégre egy férfi mindig legyen kedves a lányokkal." Ez Somogyi felütése. Talán, ha Gábor a fiúkkal lenne kedves, Somogyi is nagyvonalúbb lenne. Miért ne vehetné a lapot egy válásban lévő férfitanár, ha a felnőtt csinos hallgató hölgyek feldobják a lasztit? Somogyinak ez az öröm se adatik meg. Remélem a Clintonné alapítvány magát Somogyit bízza meg az E14 felépítésével. Fog még Lúdas Matyi a Hajdú-sóban táncikálni, hogy kijuthasson az EKB HR főosztályvezetőjének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!