Felszállt a fehér füst

2012. november 28. 21:24

A középdöntőkben már a Ti szavazataitokon is múlik, ki juthat tovább.

2012. november 28. 21:24
Fölszállott a páva
Facebook

„Felszállt a fehér füst, a szervezők összeállították az első középdöntő versenyzőinek listáját! A néptáncegyüttesek közül a Rába, a Tanac, a Zalai és a Szentendre; a zenekarok közül a Cace Rom, a Harmadik és a Fokos; az énekes és hangszeres szólisták közül Csizmadia Anna, Tintér Gabriella és Krajcsó Bence (citera); míg a szólótáncosok közül Berecz István és Majer Tamás szerepelhet a most szombati, első élő adásban.

A középdöntőkben már a Ti szavazataitokon is múlik, ki juthat tovább, ezért szombatig még több alkalommal közzétesszük, hogyan szavazhattok a versenyzőkre.

Röviden: Szavazni kizárólag az élő tévéadások idején lehet a +36-20-9000-629-es számon, a versenyző kódjának SMS-ben való elküldésével. Szavazni minden magyarországi és külföldi szolgáltató hálózatából, alapdíjas SMS-ben lehet, egy számról legfeljebb tízszer. A szavazás részletes szabályzata a honlapon olvasható (link), de készítettünk egy rövidebb kivonatot is, a most szombati versenyzők kódszámaival.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!