Én nagyon lájkollak Titeket!

2012. október 26. 08:28

Egyrészt jó dolog minden nap írni az én kis (ma már nem is olyan kis) Facebook közösségemnek, másrészt sok jó ötletet, bátorítást, javaslatot kapok Tőletek!

2012. október 26. 08:28
Vujity Tvrtko
Vujity Tvrtko Official

„Bevallom őszintén, én nagyon lájkollak Titeket! Egyrészt jó dolog minden nap írni az én kis (ma már nem is olyan kis) Facebook közösségemnek, másrészt sok jó ötletet, bátorítást, javaslatot kapok Tőletek! Remélem, hogy továbbra is érdekesnek találjátok az oldalamat és velem maradtok!
Mostantól minden előadásom előtt megkérdezem majd a közönséget: van itt valaki a Facebook közösségemből? Utána meg iszunk egy teát...az olyan személyes, nem? Lájkoljátok az ötletet???”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunor N.
2012. december 20. 11:36
"van itt valaki a Facebook közösségemből?" Ahogy elnézem, nincs.
Akitlosz
2012. október 30. 00:04
Nem csak horvátul nem tud, de úgy tűnik magyarul sem igazán jól.
Claypool
2012. október 30. 00:04
pokoli.
Ganyé
2012. október 30. 00:04
Trutyi! Ki az anyád picsája lájkolna téged??? Húzd meg magad hülye gyerek, mert előbb-utóbb valaki rád ver egyet és az akkor rajtad is lesz...Hogy szarjak a sapekodba te bosnyák majom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!