Kurucok és stricik

2012. szeptember 11. 19:12

Simicskáról egy szót se, jobb nem bolygatni, egyáltalán nem gond, ha erről a kínos jelenetről nem is értesül a Magyar Nemzet közönsége.

2012. szeptember 11. 19:12
Tóta W. Árpád
HVG

„3. Ekkor jön a szerkesztő, és gondosan ellenőrzi a vezércikket, nehogy zűr legyen. Nyilván ő sem izgul fel ettől az anyagtól, elnyom egy ásítást, bólogat ő is unottan: Orbánnak nagyon-nagyon igaza volt ma, az IMF-ről, az EU-ról, meg a megszorításokról, mi tagadás, Zsuzsanna profi és éleslátó. Aztán hoppá. Oligarchák. És oda a nyugalom.

Mert hiába ismétli meg a szerző Orbán bicskanyitogató szövegét, a szerkesztő érzi, ahogy lángra kap ettől a pofátlanságtól a papír. Próbálja átfogalmazni... talán a nemzeti érdeket kellene kidomborítani... vagy beleírni, hogy a szocik többet loptak... de nem, sehogy sem lesz jó. Leírva ez már nem áll meg. Akárhogy hajtogatja, erre a kérdésre csak az lehet a válasz, hogy most mi lopunk, és nekünk szabad.

4. Végül feladja, kihúzza az egész témát. Legyen inkább csak az IMF meg az EU dolgában igaza a miniszterelnöknek. Simicskáról egy szót se, jobb nem bolygatni, egyáltalán nem gond, ha erről a kínos jelenetről nem is értesül a Magyar Nemzet közönsége. Még gyorsan csekkolja, nehogy bárhol másutt az újságban benne legyen – és nincs is. Aztán fáradtan kattint, leokézza, így már nem veszélyes, mehet. Csak másnap derül ki, hogy a cím véletlenül úgy maradt: Kurucok, labancok, áruló jelként: benne volt ez eredetileg, csak aztán kilopta a cikkből Simicska.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stigma
2012. szeptember 12. 10:09
Simlicska
peti
2012. szeptember 11. 22:20
kosz, ertekelem, hogy valaszoltal, komolyan. azt hittem, a mandiner leszarja, ki mit kommentel, ki is van irva kisbetusben, onnantol gondolom torvenyileg ok. nahat.
én vagyok a.
2012. szeptember 11. 21:46
Ezt nem lesz egyszerű megmagyarázni a forradalmároknak, de próbálják meg! Nem is tolonganak órák óta! Várnak, hogy majd a vezér megmagyarázza! Az kell nekik! Hm!
Feyszáll
2012. szeptember 11. 21:44
Labancok és ávósok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!