Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A nők kilenc „parancsolata”

2012. szeptember 14. 11:18

Végtelenül elszemtelenedett mára a fehérnép, nem fér a bugyogójába a leszbiánus Y generáció.

2012. szeptember 14. 11:18
Kósa Balázs
El Mondo

„A vitába beszállva, mint kelet-európai, Edelweiss-fogyasztó, öntudatos, fehér férfi szeretném is leszögezni mindjárt, hogy Varga István kijelentéseit jómagam nagy-nagy megelégedéssel vettem tudomásul. A pénz számolva, az asszony verve jó – így tanították ezt bölcs eleink, és tartja magát ehhez azóta is konokul minden normális, heteroszexuális férfinemzedék. Végtelenül elszemtelenedett mára a fehérnép, nem fér a bugyogójába a leszbiánus Y generáció, szétizgelődi ezt a szép hazát, önmegvalósítás, jó, hogy nem már maszturbáció. Picsog ám rögtön, az ember épphogycsak rálegyint, rendőrséget emleget, hát ki bírja ezt idegekkel, magunk között kérdezem, de őszinte szívvel. Egyetértek képviselő úr, ki kellett már ezt végre mondani valakinek. Nem a férfi a hibás, ne dehonesztáljon már minket folyton-folyvást ily módon senki se.

És így tovább, és így tovább, lehetne folytatni ebben a stílusban hat nap, hét éjjel. A kijelentések sötétek, mint az éjszaka, az áldozatot teszik felelőssé az elkövető helyett, s azóta sincs az ország gondolkodó polgárainak fingja se, első körben a magyarság fogyásának a családon belüli erőszakhoz mi köze. Satöbbi. Annyiban persze zseniális kommunikációs fordulat, hogy az örmény fiaskón legalább túllépett a közvélemény.

Nem is erről szeretnék írni most elsősorban, hanem inkább arról, hogy a parlamenti képviselők némelyike által oly mélyen lesajnált feminizmus már régóta nem merül ki a férfiak által nőket ért elnyomás leleplezésében, hanem az élet számos területén idáig figyelmen kívül hagyott, vagy marginalizált szempontokra hívta fel a figyelmet, és önálló megoldási javaslatokkal állt elő. A teológia területén példának okáért nem csupán rámutatott a korábbi, automatikusan alkalmazott, nőket hátrányosan érintő feltevésekre, hanem felvéve a kesztyűt a lenézett tulajdonságokat új, kreatív tartalommal töltötte meg. A végeredmény egy határozott női identitás, amely inspiratív és frissességel teli, nehéz korszakot jósol azon férfikollégák számára, akik az egyenlőségen alapuló kapcsolatokat vélhetően gyengén alapozott önbizalmuknak köszönhetően nehezen kezelik, és azonnali agresszióval reagálnak, ha a partnerüknek van igaza.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2022. augusztus 03. 09:29
Én is láttam! K. Olga otrt vesztes lett! Rétvári lemosta. Helyesen! Olga néne csak szerette volna!
egysegelem
2012. szeptember 19. 15:42
De ez az. Nogyulolet es a nok melyseges lenezese.
korona
2012. szeptember 19. 15:42
A crnagorac (montenegrói) tízparancsolat magyarul: 1.Az ember fáradtnak születik, és azért él, hogy pihenjen. 2.Szeresd az ágyadat, mint önmagadat. 3.Pihenj nappal, hogy éjjel aludni tudj. ...4.Ne dolgozz - a munka megöl. 5.Ha látod, hogy valaki pihen, segíts neki. 6.Kevesebbet dolgozz, mint amennyit birsz, és amennyit bírnál hagyd rá másokra. 7.A hűvösben a menedék - a pihenéstől még senki nem döglött meg. 8.A munka betegséget hoz - ne halj meg fiatalon. 9.Ha véletlenül dolgozni kívánnál, ülj le és várj, meg fogod látni, hogy kívánságod elmúlik. 10.Ha látod, hogy esznek, isznak, közelíts feléjük; ha látod, hogy dolgoznak, távolodj tőlük, nehogy zavard őket.
Magyarok Pásztora
2012. szeptember 19. 12:45
Na jó, persze nem szerencsés a Varga kijelentése, de akkor meg ki kell vizsgálni case by case, hogy mi vezetett a tragédiákhoz. Képzettség, végzettség, etc. Nem lehet újabb frontot nyitni az összes férfi ellen. Btw Demszky is verte a feleségét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!