Őszentsége II. Karekin örmény katolikosz részére

2012. szeptember 02. 11:36

Értesülve az elmúlt napok eseményeiről a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia teljes szolidaritásáról biztosítja az örmény keresztényeket és a sokat szenvedett örmény népet.

2012. szeptember 02. 11:36
Erdő Péter

Értesülve az elmúlt napok eseményeiről a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia teljes szolidaritásáról biztosítja az örmény keresztényeket és a sokat szenvedett örmény népet. A leghatározottabban elutasítunk minden etnikai erőszakot és gyűlölködést. Kérjük a Mindenhatót, hogy a Boldogságos Szűz Mária közbenjárására kísérje pártfogásával az egész örmény népet és részesítsen bennünket az igazságosság és a béke ajándékában.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Erik a Narancs
2016. szeptember 12. 18:55
Nem ertem, hogy a fityeszesek miert nem mossak ki a pofajukat... meg mindig szaros azutan, hogy kinyaltak az azerbajdzsaniak segget !
Erik a Narancs
2016. szeptember 12. 18:54
Erdo Peter, rakj a fejedre turbant es menjetek Semjennel azeri segget nyalni ! Viktor nem birja egyedul fenyesre nyalni !
Szep mikhal
2012. szeptember 05. 17:46
Kiváncsi vagyok mit faxol vissza Szűzmária.
HSL
2012. szeptember 05. 17:45
kíváncsiam várom, mikor fogja legyurcsányistázni erdő pétert valamely nyomoronc rezsimdroid
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!