Ozora elfogad mindent és mindenkit

2012. augusztus 15. 10:53

Körülbelül 10-15 ezer személyből összesen csak 54 személyt állítottak elő. Az eredmény: kevesebb, mint egy százalék. Csak ennyi embernél volt éppen kábítószer.

2012. augusztus 15. 10:53
Havasi Zsolt
Campusonline

„Ha valaki utána számol, aznap körülbelül 10-15 ezer személy tartózkodott a fesztiválon, és ebből összesen csak 54 személyt állítottak elő. Az eredmény: kevesebb, mint egy százalék. Csak ennyi embernél volt éppen kábítószer. A többieknél valószínűleg egy alapos orvosi vizsgálat alkalmával derült volna ki a turpisság. Azért furcsa lenne majdnem 10 ezer embertől vért venni, és ha beigazolódik a gyanú, nem lehetne ennyi drogos embert hova elszállásolni. Jó, csak egy fesztiválra.

Ám az éremnek van másik oldala. Egyrészt fesztivált a legbiztonságosabb drogpartiként reklámozták, bár ezzel a szókapcsolattal azért – pestiesen szólva – vannak bajok. Másrészt, ha emellett még egy drogutca is üzemel, akkor az ember elbeszélgetne egy jópofa sör mellett a szervezőkkel, hogy mégis merre jártak mikor a rendezvényszervezést tanították? És, hogy miért is nem zárták be rögtön a fesztivált? Mert a jegyző, aki ezt megtehette volna éppen nem ért rá, de elmondta, tudott a fesztiválon működő drogtanyáról, bizonyítani azonban nem tudta.

Emellett a többség érdeke (szállásadók, boltosok) a fesztivál megléte. Ozora város polgármestere szerint azért sem tűnhetett fel ez a jól megszervezett fesztivál, mert megvoltak hozzá a kellő kapcsolatok. Erre enged következtetni az a tény, hogy egy nyugalmazott, magas pozíciójú rendőré lehet az az 50 hektáros terült, ahol a fesztivált tartják. Vagy tartották? És itt a kérdések és információk nem érnek véget. A napokban azonban talán bővebb választ kapunk. Addig is: Ozora, én így szeretlek. Vagy inkább mégse?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2013. augusztus 05. 10:31
"Körülbelül 10-15 ezer személyből összesen csak 54 személyt állítottak elő. Az eredmény: kevesebb, mint egy százalék. Csak ennyi embernél volt éppen kábítószer." Ez valótlan állítás, félrevezetés. Mindenkit nem állítottak elő azok közül, akiknél kábitószer volt. Csupán töredékét. Csak azokat, akik a médiában közzétett többszöri figyelmeztetés után is ottmaradtak, és éppen belebotlottak az ellenörzésbe. A valós narkósoknak ez csupán a szerény töredéke lehetett. Arról nem is szólva, hogy az egész rendezvénynek az időtartamából 1-2% volt az ellenörzött időszak. Az is az utolsó napokban, a nagy üzletek elmúltával. Tehát ez az egész fejtegetés egy kapitális csúsztatás, és a valóságos kábítószerterjeszkedésnek az elfedésére alkalmas csupán. Meg a szokásos hőbörgésre.
Hozzászóló
2013. augusztus 05. 10:30
Így van! Munkát adott évtizedeken át a falusi embereknek, amit az állam úgysem tudott volna megtenni! A Jobbos HírTv meg végképp nem! Tudta ezt boldog boldogtalan, ugyanúgy mint hogy hazudnak a politikusok is nap mint nap, mégis a következő ciklusban megválasztják őket! Mit kell ezt így felfújni..., ilyen a XXI. század! Nem lehet mindenki alkoholista, és nem járhat mindenki gárdista ruhába, amit a törvény büntet ugyebár, és mégis Gáborkán ott fityegett a parlamentben. ...és mit kapott érte? Egy ejnye-bejnyét, 50 ezer forintos büntivel! Amikor a focihulligánok szétverték fél pestet, mit kaptak érte? A nagy Semmit!!! Pedig tilos közterületen köztörvényes dolgot csinálni, főleg kannás bort inni!!! Így van, mi így szeretünk Magyarország! Szegény hippi fiatalok..., most hova mennek fesztezni? :) Remélhetőleg a razzia ellenére lesz még ozora fesztivál, de természetesen drog árusítás nélkül! Vagy hívják bárhogy, de igenis szükség van nem csak rocker és komolyzene találkozókra! Persze az operában ha megpisáltatnák a nézőközönséget, biztos vagyok benne hogy villogna a tesztcsík a kokaintól!!! Az pedig hogy ki-mit fogyaszt, vagy mitől függ..., azt lehetetlen kordában tartani, mert mindenki függ valamitől! Ámen!
nyugalmazott tanár
2013. augusztus 05. 10:29
Ozora elfogad mindent és mindenkit Ozora? Az ozorai jegyző. Nem ugyanaz...
nyugalmazott tanár
2013. augusztus 05. 10:29
Ozorán új települést hoz létre majd a BM. Gomorát. S akkor majd Ozora és Giomora lesz a boldogság szigete. A rendörség pedig "műveleti területként" vigyáz majd rá. Ne zavarja meg a HírTV akadékoskodása az ott folyó lelkes nemzetvédelmi munkálatokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!