Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Elég volt a köcsögparádéból

2012. július 10. 22:41

Nem kellene a melegfelvonulás mellett a kordon túloldalán köcsögparádét rendezni.

2012. július 10. 22:41
Holger Hartland
Hartland

Vasárnap ismét köcsögparádé volt Budapesten. Szerencsétlen, beteg lelkű, ferde hajlamú emberek vonultak az utcára, hogy szemérmetlenül kérkedjenek másságukkal és megbotránkoztassák a tisztességes polgárokat. Az még a legkisebb baj, hogy ottlétükkel akadályozták a forgalmat, és ezzel csorbították mások jogait a szabad mozgáshoz. Rosszabb, hogy jelentős költséggel járó többletmunkát okoztak a rendőrségnek - érdekelne, mennyibe került az adófizetőknek, hogy ezek a köcsögök parádézhassanak. Még rosszabb, hogy megjelenésükkel undort keltettek a jóérzésű emberekben, rombolták a közerkölcsöt, a közrendet és a közbiztonságot, és láthatóan még büszkék is voltak erre. Ami pedig a legrosszabb: rossz példát mutattak az őket esetleg látó kiskorúaknak és káros hatást gyakorolhattak gyermekeink egészséges fejlődésére. Hab a tortán, hogy a vasárnapi köcsögparádéjukkal szégyenbe hozták azokat a szerencsétlen társaikat is, akik talán részben egyetértenek velük, vagy akiknek esetleg vannak hasonló hajlamaik, de nem viszik azokat az utcára, és próbálnak a társadalomba beilleszkedve normális életet élni.

Leszögezném: senkinek a gyülekezési jogát nem vitatom el, még a vasárnap délután parádézó köcsögökét sem. Ha nagyon akarnak, hát menjenek az utcára. De akkor viselkedjenek rendesen, és ne provokáljanak. Vagy ha ez nem megy, éljék ki a hajlamaikat otthon a négy fal között, ott nem zavarnak senkit, és nincs is hozzá senkinek semmi köze. De ha kiviszik ezeket a ferde hajlamokat az utcára és ott mutogatják, azzal csak undort és megbotránkozást keltenek. Állat módjára üvöltöznek, fenyegetőző hordaként viselkednek, majomként rázzák a kordonokat. Kigyúrt, kopasz, bűnöző külsejű verőemberek büszkén mutogatják magukat. Soraikban lecsúszott, fogatlan alkeszek osztják az észt. Szájkosaras rendőrkutyát rúgnak fejbe (beilleszkedni próbáló társaik, például Vona Gábor el is határolódnak ettől), és korábban az is előfordult már, hogy - természetesen csak túlerőben - súlyosan bántalmaztak békés járókelőket.

Én igyekszem velük toleráns lenni és elfogadni őket, mert ők is emberek, de azért ez már túlzás. Ezt már nem kellene. Mint mondtam: csinálják otthon a négy fal között. Akinek pedig nem tetszik a melegfelvonulás, ne menjen oda. Számtalan egyéb remek vasárnapi program létezik: lehet strandra menni vagy kirándulni a hegyekben, hideg sört iszogatva forma 1-et nézni, levinni a gyereket a játszótérre vagy a fagyizóba, vagy éppen rábízni a nagyszülőkre és csinálni egy következőt az asszonnyal. És még sorolhatnám. Annyi egészséges elfoglaltság van. Nem kellene a melegfelvonulás mellett a kordon túloldalán köcsögparádét rendezni. Elég volt a köcsögparádéból.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kvasztics Fedor
2012. július 11. 13:15
Nem tudom, de nem is lényeges, hogy az emberiség hány százaléka homoszexuális, viszont megint sikerült egy rétegproblémát központi kérdéssé tenni. A foglalkozásszerűen, megrendelésre működő jogvédők most a társadalomnak egy természetellenes kisebbség kisebbik részének gátlástalan magamutogatásához való viszonyát próbálják valamilyen mércének beállítani. Azon keresztül akarnak egy várost, egy országot minősíteni, hogy az hogyan viszonyul a homoszexuálisok militánsabb részének provokatív, megbotránkoztató megnyilvánulásaihoz. Elég érdekes, hogy amíg több ország nagykövete támogató levelet ír, amíg az amerikai nagykövet a menet élén halad, amíg Gyurcsány támogató nyilatkozatot tesz, addig másságukat egyébként nyiltan vállaló, vagy másságukról közismert közéleti szereplőket nem látunk a felvonuláson résztvevők között. Ők talán magánügynek tekintik saját irányultságukat, és nem azon keresztül akarnak valakik lenni. Ha pedig másságuk miatt támadják őket, nem itt akarnak választ adni. A liberalizmus, ez a szerencsétlen elfajzott ideológia, akár a kommunista eszme, minden régi értéket, ami előre vitte az emberiséget, el akar törölni. De semmi új, időt álló értéket nem teremtett még, mert képtelewn erre, csak a társadalmat provokálja a devianciák felkarolásával. Ennyire futja maguk által felmagasztalt szürkeállományukból, ezt akarják fejlődésnek beállítani. Muszáj erre milliókat költeni?
enes
2012. július 11. 13:08
hatvanmillió ennyibe került Gyöngyöspata, Fadd stb. meg védtelen marad, mert Bp-re a rendelik a rendőröket.
atila68
2012. július 11. 09:23
hatvanmillió ennyibe került
durrbele
2012. július 11. 09:18
2014!Majd a Jobbik ezt is megoldja.Lészen itt ajvékolás,világvége meg náci uralom zsidó berkekben.Sok kaftános hirtelen honvágyat érez majd Izrael iránt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!