Én most így jártam

2012. június 15. 08:28

Orbán Viktor is Alcsúton volt gyerek, majd Felcsútra kerültek... Tiszteljük egymást és ennyi. Interjú.

2012. június 15. 08:28
Mészáros János Elek
Stop

- Puzsér Róbert veled kapcsolatos megjegyzései viszont a műsor után is záporoztak.

- Persze. Ő most olyan függőségbe került, hogy szeretne még szerepelni, de már nincs hol. Nem foglalkozom vele.

- Az egyik legnagyobb kritika talán az, hogy nem vagy operaénekes. Te végül is minek tartod magad?

- Operaénekesnek tényleg nem tartom. Zenei felkészültség, ismeret és olyan hangi adottságok szükségesek ahhoz, hogy valaki az Operában énekelhessen, amik nekem nincsenek meg. Én egy amatőr énekes vagyok, aki megpróbálkozott az operák éneklésével is, több-kevesebb sikerrel. Tehát tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok operaénekes. Amatőr az, aki nem ebből él, én pedig nem ebből élek.

- Ezek szerint visszamész a földhivatalba dolgozni?


- Június végéig még fizetés nélküli szabadságon vagyok, júliusban pedig szeretnék visszamenni. Ahogy én látom, a fellépéseimet meg tudom oldani a munka mellett is. Másrészt pedig szabadságot ad, hogy nem kell bármit elvállalnom, csak azért, hogy megéljek, mert van egy tanult szakmám is, amit szintén szeretek. Ezt a biztos hátteret nem akarom feladni. Míg a másik felét nem látom biztosnak, nem akarok váltani. Nem is tudnám elképzelni, hogy csak az énekléssel foglalkozzak, akkor ugyanis a másik oldal hiányozna. (...)

- És ahhoz mit szóltál, hogy Orbán Viktorral is párhuzamot vontak közöttetek, hiszen egy helyről származtok.

- Ő is Alcsúton volt gyerek, majd Felcsútra kerültek... Tiszteljük egymást és ennyi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2012. október 26. 17:47
Én nem láttam a válogatókat ezért a többiekről nem tudok véleményt mondani.Mészáros Eleket is csak neten láttam.Két közmondás jut eszembe. 1.Sok embert sokszor becsapni nem lehet. 2.Te,pedig ha a rosszindulattól nőni tudnál,ülve nyalnád a holdat.
Antigoné
2012. június 21. 18:59
Korrekt interjú. Mészáros János Elek tényleg ilyen, józanul látja az egész körülötte felvert purparlét. Van egy belső biztonsága, ami ritka kincs,és megvédi a bulvármédia lehúzó világától is.(Melynek része a pozőr Puzsér is, hiába "küzd" a kommersz ellen.)
orion
2012. június 20. 19:13
Jó, hogy azt nem írod, hogy a Zorbán küldözgette az smseket a "felcsúti paraszttenorra". Sőt, mivel diktátor, csak leszólt az rtlnek, hogy a földi nyerjen ám! Ez a paraszttenorozás meg színtiszta tahóság.
bohocugyi allamtitkar
2012. június 20. 19:13
kicsit el van tevedve a felcsuti paraszttenor. ha az RTL nem latta volna ugy hogy politikailag megeri neki, hogy gyoztesnek hozza ki, akkor mar az elovalogatobol kiesik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!