Terjed a homofóbia, mint a pestis

2012. április 10. 13:22

A katolikus egyház egyre erőteljesebb propagandát fejt ki az LMBT emberek egyenjogúságáért küzdőkkel szemben.

2012. április 10. 13:22
Kaleidoscope
Kaleidoscope blog

„A katolikus egyház egyre erőteljesebb propagandát fejt ki az LMBT emberek egyenjogúságáért küzdőkkel szemben, a diszkrimináció tilalmát az egyházzal szembeni intoleranciának minősítve, és az anglikán egyház vezetőjét is lemondásra kényszerítették azok a főpapok, akik ellenzik a melegek egyenlő jogainak elismerését. A budapesti pride betiltása is a homofóbia »dögvészének« terjedését igazolja. A melegekkel szembeni intolerancia azonban mindenhol csak az első, aggasztó jel, a jéghegy csúcsa, mely mögött az alapvető emberi jogok korlátozására hajlamos, a demokratikus jogállamiság felszámolására nyílt, vagy kevésbé nyílt lépéseket megtevő politikai vezetők és a diktatórikus, paternalisztikus kormányzást támogató erők állnak. Ezek a társadalmi tendenciák jól láthatóak is az előbb felsorolt afrikai, ázsiai és kelet-európai térségekben. Ha tehát az EU vezető állami és a fejlett világ jogállami nem akarják hagyni, hogy az alapvető emberi jogok korlátozásának, a demokratikus jogállamiság felszámolásának, az emberi szabadságjogok korlátozásának ragálya hozzájuk is átterjedjen, akkor egységesen és nagyon határozottan megálljt kell parancsolniuk ezeknek a tendenciáknak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubakka
2012. április 11. 05:52
Kéretik a taccsvonal túloldaláról nem beóbégatni. Honnan is tudnák a nyomorult heterók,mekkora érzés is az amikor egy egy óvatlan tüsszentést követően a lábikrára ürül az előző napi étlap :)
Csomorkany
2012. április 11. 00:00
Valahol olvastam, hogy ezt a kérdést kibernetikai oldalról kell megközelíteni. A jogvédő egy olyan kibernetikai fekete doboz, amely fölerősíti a beérkező jelet. A bemenet egy társadalmi probléma, a kimenet egy sokkal nagyobb társadalmi probléma. A homoszexuálisoknak azért kell házasodniuk, mert az sokkal nagyobb társadalmi problémát okoz, mint az a társadalmi probléma, hogy homoszexuálisnak lenni rossz dolog.
blogen
2012. április 10. 23:49
Azért szép, amikor egy libsi himlő hirtelen felismeri az őt körülölelő gazdatestben a pestist! :D
Finale*
2012. április 10. 21:11
Szeretem a szepet ; )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!