A zsarnokság marad...

2012. március 14. 07:35

Szomorúan tudatjuk: az Egy mondat a zsarnokságról rovatunk búcsúzik. Ismerjük el: kudarcosan.

2012. március 14. 07:35
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„Mi magunk, itt a Népszavánál változatlanul úgy látjuk, hogy indokolt az aggodalom. Egy olyan országban, ahol már nem a ne mi nyerjük a legtöbbet gondolata fogalmazódik meg, sőt épp az ellenkezője, és ennek érdekében el is követnek mindent, nos ott zsarnokság van. Ahol a pénz, a hatalom a legfőbb motiváció, ahol minden nap minden órájában hazugságokkal fertőzik az embereket, ott nagyon közel a szólás szabadságának fortélyos megfojtása; pénzzel, bírósággal, vagy puszta félelemkeltéssel...Így aztán szomorúan tudatjuk: az Egy mondat a zsarnokságról rovatunk búcsúzik. Ismerjük el: kudarcosan. A zsarnokság, sajnos, marad...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2012. március 14. 14:02
Németh Péter! A zsarnokság most éppen elmaradt! Peched van!
Soma
2012. március 14. 13:24
Hazug Peti! Hangolsz?
nyugalmazott tanár
2012. március 14. 13:11
Egyre inkább az a véleményem, hogy most már nagyon megérdemelnék azokat az állapotokat, amik ellen olyan harsányan hadakoznak. Ezek nem is tudják, hogy milyen borzalmasak a rágalmaik. Ismertesse már meg velük valaki, hogy szembesüljenek a saját alantas fellépésükkel.
Vizigót
2012. március 14. 11:21
Te Péter, kérlek áruld el nekem, hogy tudjátok ti naponta kijátszani az orbánista zsarnokság elnyomó gépezetét, hogy efféle cuccokat sikerül folyamatosan publikálnotok? Minden efféle szöveggel bizonyítod, hogy hazudsz, mikor önkényről és zsarnokságról pofázol. Szarházi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!