Tóta W-t köztársasági elnöknek!

2012. március 07. 17:37

Worlukot jelölném Pali bácsi helyére. Márcsak azért is, mert ő tud írni.

2012. március 07. 17:37
gamegabor
Istenveled blog

„Tóta W az egyházakban és a papokban nem hisz, a szólás- és véleményszabadságban annál inkább. Meghallgatja a más véleményen lévőket, és ha érdemesnek tartja őket erre, segítő kezet nyújt nekik. Az ilyen fehér hollókat hívják demokratáknak. Vagy anonim keresztényeknek. Onnan lehet megismerni őket, hogy permanens vadászidény van rájuk hazánkban. 

Tóta W-nek rég az alternatív köztársasági elnökjelöltek között lenne a helye. Nem testesíti meg a nemzet egységét, de lelkiismeretét annál inkább. Tudják, azt amiből olyan nagy hiány van Kishazánkban.

Ha megválasztanák, valószínűleg egy napig sem engednék a posztján maradni.

De az a 24 óra vagy 50 évvel repítené előre ezt az »k. országot«, hogy TWA kedvenc kifejezésével éljek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bigyomail
2012. március 08. 10:11
Azért a blogbejegyzés első fele nagyon kellene ide, mert így önállóan nem ugyan arról van szó. És magyarázatot ad, hogy egy vallási blog szerzője miért is gondolja így...
1120
2012. március 07. 22:42
...esetleg egy másik országban.
nyoooc
2012. március 07. 20:40
Tudna írni? Talán, ha egy hétig kibírná keresztényellenes kirohanás és egyéb mocskolódás nélkül. A valóságban van néhány rögeszméje (téveszméje), s állandóan azok körül pörög. Unalmas.
imres
2012. március 07. 20:21
"Ha megválasztanák, valószínűleg egy napig sem engednék a posztján maradni." Dehogynem. Miért ne engednék? Nyugodtan lehet alternatív köztársasági elnök. Alkalmas is rá. A többi bohóc méltó képviselője lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!