Távozzanak!

2012. március 16. 09:19

Le kell mondania Szalai Annamáriának, a Médiatanács és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének. Vele együtt távoznia kell a Médiatanács többi tagjának.

2012. március 16. 09:19
Bednárik Imre
NOL

„Le kell mondania Szalai Annamáriának, a Médiatanács és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének. Vele együtt távoznia kell a Médiatanács többi tagjának: dr. Auer Jánosnak, dr. Kollarik Tamásnak, dr. Koltay Andrásnak és dr. Vass Ágnesnek.

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntése után a tisztesség szerint nem tehetnek mást. A bíróság kimondta, hogy Szalai Annamária elnök és a négy jogász végzettségű tag december végén olyan céget hozott ki győztesnek a 95,3-as frekvenciára, amelynek pályázati anyagát formai hiba miatt már a bírálati eljárás elején ki kellett volna zárni. Mégsem ezt tették.

Már február végén illett volna felajánlani távozásukat, amikor a Fővárosi Törvényszék gazdasági kollégiuma a Klubrádió egy másik frekvenciáért folyó küzdelmében azt az elsőfokú ítéletet hozta, hogy a Médiatanácsnak vagy jogelődjének szerződést kellett volna kötnie a Klubrádióval, miután az 2010 tavaszán elnyerte a 92,9 megahertzes frekvenciára kiírt pályázatot. Akkor nem léptek le – de most, a második ügyben és ismét ellenük szóló jogerős ítélet után már nem tehetnek mást.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2012. március 21. 15:30
Vegyük észre; ami teret a klubrádiós gerjeszt annak egyetlen célja van, bevételoptimalizálás. Ügyes, de sajnálni nem szeretném, hogy mehet a highoctane a Lexusba.
nyugalmazott tanár
2012. március 21. 13:38
Új eljárást kell indítani a gyűlöletkeltő rádió ellen, de olyant amibe a legacsarkodóbbak sem tudnak belekötni. Takarodjanak! Oda, ahova valók.... Elég volt a lélekrombolásból, a nemzetgyalázásból!!!!
Zokni
2012. március 21. 11:50
Sztem EZÉRT nem kéne lemondaniuk. Itt a Woody Allen idézte dilemma felvetése a helyénvaló: "Lehetnénk-e egy olyan szervezet antidemokratikusan válaszott tagjai, mely a demokratikus sajtó fenntartásáért felelős?" Tehát, ha mondjuk lenne jó megélhetésük (pl. a stand up szakmában, vagy a filmcsinálásban), akkor miután abban a pillanatban, hogy elvállalták a posztot, MÁRIS alkalmatlanná váltak rá, ezért azonnal le is mondtak volna. Így érthető, hogy nem távoznak: jár a napi betevő falat nekik is...
balbako_
2012. március 20. 21:07
És még kinek? A római Pápa maradhat? Ja, és a Klubrádió jogászai akik szintén nem cégszerűen írtak alá velük mi legyen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!