Ellágyulás

2011. október 29. 12:05

Elfogadják a megvert, megalázott emberek, hogy békejobbot nyújtottál, miközben folynak a büntetőeljárások?

2011. október 29. 12:05
Szentesi Zöldi László
Magyar Hírlap

„Máriusz, most azt kéred az igazságszolgáltatástól, hogy ne bántsa az ártatlan »kis rendőröket«… Tévedsz. A »kis rendőrök« is bűnösök. Az egyenruha ma is sáros és véres. Az élveteg verőemberek, a bűnözőktől semmiben nem különböző, kigyúrt tahók, a nagy pofájú, magabiztos, egyenruhás surmók ma is a testületben vannak.

Velük fogtál kezet tegnap jelképesen. Őket mentetted fel meggondolatlan szavaiddal. Szerinted elfogadják a megvert, megalázott emberek, hogy békejobbot nyújtottál, miközben folynak a büntetőeljárások?

Szerintem a földi igazságtétel valami egészen mást jelent. A moralizálás helyett inkább dolgozni kellene, hogy mihamarabb felkutassuk, megtaláljuk és felelősségre vonjuk a bűnösöket, kicsiket és nagyokat egyaránt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imi55
2011. október 30. 12:43
Nincs mit csodálkozni azon hogy Révész Máriusz megbocsátott. Azon sem szabad meglepődni hogy semmi rendkívüli nem derült ki a Balsai jelentésből.Ezt az ügyet nagy békésen a szőnyeg alá söprik hamarosan. Hogy miért? Az MSZP-SZDSZ és a FIDESZ vezetői valamilyen szinten érintettek az ügyben.Jó lenne tudni mi hangzott el 2006.10.23. után a Nemzetbiztonsági bizottság ülésén a parlamentben.Véleményem szerint nagyon nagy egyetértés volt a három párt képviselői között a rendőrségi fellépés tekintetében.Nagy baj hogy a " rendszerváltás" után az MSZMP képviselői ültek be a pártok vezetőinek székébe. Az ország többet nem rázza őket le a nyakáról.
2llkedő
2011. október 30. 08:21
Hány Nemecsek Ernőnek kell "meghalni", hogy végre rájöjjünk, hogy az üveggolyók, azok csak üveggolyók, Bármikor jöhetnek a mérnökök, meg a dózerek, és a mi kis grundunknak annyi. Legalább addig lehetne békében élni, még ha esetleg szegényebben is.
tóth mária
2011. október 29. 19:05
Marton Géza: nem haragszom, és én is nagyon csalódott vagyok, de még nem török pálcát felettük,kivárok, és remélek! Remélem a legjobbakat, szép napot !
tóth mária
2011. október 29. 17:20
Marton Géza: Te valamit baromira félre értettél abból, amit írtam ! Pontosan a Fidesz érdekében szólaltam fel, mert féltem őket,hogy nagy lesz a zuhanás. Jobbító szándékkal jegyeztem meg, hogy jó lenne, ha a sajtófigyelő(i) néha ránéznének a kommentekre, mert a szimpatizánsaik miattuk, és értük szólnak! Mivel ők sem tévedhetetlenek, talán segítség lehet az eligazodásban. Érthető voltam?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!