Elő az állampolgársági farbával, különben pofa be!

2011. augusztus 05. 09:51

Hány olyan szlovákiai magyar politikust ismerünk, akik nyilvánosan vállalni merik a magyar állampolgárság felvételét?!

2011. augusztus 05. 09:51

„Fölösleges sokszor ismételgetni, ahogyan Magyarország a határon túli magyarok állampolgárságának ügyét kezeli (politikai marketingestül, külpolitikástul, de főleg alkotmányostul), az méltatlan magához az ügyhöz. Azt is fölösleges sokszor ismételgetni, hogy Szlovákia reakciója, majd pedig mostani ignoráns, arrogáns és minden jel szerint alkotmányellenes hozzáállása is az európai nívó lece alatt limbózik, elég látványosan...

Hány olyan szlovákiai magyar politikust ismerünk, akik nyilvánosan vállalni merik a magyar állampolgárság felvételét?! Na hányat?!(...)

Márpedig ha a tisztelt hölgyek és urak kérvényezték, és megkapták, akkor tessék felvállalni! Nyíltan, büszkén, becsületesen, félretéve a gyávaságot, a személyes érdekeket, mert a sokszor hangsúlyozott kollektív érdekek érvényesítésének útján ezt bizony úgysem lehet majd elkerülni. Nem megvárnia kell az enyhítő törvényt a politikusnak, hanem kiharcolni! Az a dolga. Ha már úgyis mindig »harcol«.  

A betyár kisebbségi mindenségit!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jancsipapa
2011. augusztus 05. 18:28
Hát.... Béla Bugárovics biztos nem.
vizipipa
2011. augusztus 05. 11:26
Már az LMP is kiáll Gubík László mellett 2011, augusztus 4 - 14:23 Belföld Friss hírek A kettős állampolgárságát nyíltan felvállaló felvidéki fiatalt a Jobbik és a KDNP ifjúsági szervezete (IKSZ) is támogatásáról biztosította, szerdai közleményében pedig az LMP is csatlakozott. Az MSZP várható és érthető csendben maradása mellett egyre kínosabb a Fidesz hallgatása. ------------------------------------- Nincs mindenki olyan helyzetben, hogy ezt nyugodtan megtehesse, még akkor sem ha szeretné. Inkább érdeklődj Bugárnál mi újság. Mert koalíciós feltétel volt az állampolgársági törvény ezen részének az eltörlése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!