Twitterdeutsch

2011. július 29. 10:27

Sok a bunkó, nekik e beszólások tetszenek, mert úgy vélik, minél bárdolatlanabb valaki, annál őszintébb. Hozzájuk beszél.

2011. július 29. 10:27
Tamás Ervin
NOL

„Deutsch Tamás annak idején fiatalságával, szertelenségével és fülbevalójával üde színfolt volt a parlamenti képviselők között. Egyetlen emlékezetes, sokszor idézetten kínos nyilatkozata az volt, amikor a »megfigyelési ügyben« könnyeivel küszködve édesanyjára hivatkozott, amikor az rádöbbent, hogy mások is tisztában vannak leánykori nevével. De hát teltek az évek, nincs már fülbevaló, s mint EU-képviselő, úgy látszik volt ideje a karaktermarketing kevésbé járt ösvényein utat vágni: néhány hónapja egy saját magát különböző helyzetekben ábrázoló fotókkal díszített, 2011-es uniós falinaptárral örvendeztette meg rajongóit, valamint feliratkozott a Twitterre mint a legszabadabb szájú magyar politikus.

Rengetegen olvashatták az irtózatos geciket és a gusztustalan rohadékokat, valamint végpoénként Gyurcsány Ferencet említő sorait, s ahogy arra számítani lehetett, tévé- és rádióműsorok boncolgatták, hogy illik-e egy uniós képviselőnek ilyet csinálni. Magyarázata kézenfekvő volt, ő a Twitteren dajcstomi, semmi több, ami persze néhány potentát esetét látva azért jóval bonyolultabb, hiszen másutt az élet legszemélyesebb szegletéből is azonnal válhat közügy. De ne higgyük, hogy dajcstomi kirohanásai véletlenszerű váratlansággal robbannak be a Fidesz kommunikációs terébe, iszonyatos rombolást, kárt okozva. Lehet ugyan, hogy Deutsch Tamás valamekkora politikusi tekintélyéből lecsíp néhány mikront a civil, s egyben alpári hang, de sok a bunkó, nekik e beszólások tetszenek, mert úgy vélik, minél bárdolatlanabb valaki, annál őszintébb. Hozzájuk beszél. Brüsszelből ez a belpolitikai reszortja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2011. július 29. 17:53
kresztény= keresztény
GY. F.űegér
2011. július 29. 16:52
A Mandiner finomlelkű törzsközönségének nevében kikérem dajcstompi alpári stílusát!
Peter8811
2011. július 29. 15:06
Nem értem, Tamás bátyám Miért haragszik Dajcsra Mikor Ő is Tamás, Igaz Nem is Ervin, Pedig neki is rövidebb a Bőr a nemis*ervin *=Z
Strongbow
2011. július 29. 13:53
Deutsch-csal, a politika győzikéjével nem az a probléma, hogy csúnyán beszél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!