Civil és politikus együtt

2011. április 04. 06:57

Egy tucat Fidesz-KDNP-s szavazóért is érdemes Asunciónba kiruccanni, dacolva az ottani langymeleg időjárással.

2011. április 04. 06:57

„Semjén Zsolt nyilván részletes elszámolást küld, hogy hányan, mennyi pénzből, a repülőgép melyik osztályán utaztak vele Paraguayba tizennégy magyarul alig beszélő nemzettestvérünkért. Semjén, aki nyilván azzal magyarázkodik majd, hogy két fővel több, mint egy tucat Fidesz-KDNP-s szavazóért is érdemes Asunciónba kiruccanni, dacolva az ottani januári langymeleg időjárással. Bizony, a nemzet egyesítése fáradságos munka, sokszor órákig repül érte az ember.(...)

A népre hivatkozás másképp is produkálhat érdekes fejleményeket. A korábban a népre gyakran hivatkozó Szili Katalin most ott tart, hogy Orbán facebook-oldalán beszél. Csak akkor nem szólalt meg, amikor egykori barátját és politikai mentorát, Toller Lászlót új barátainak képviselőtársa, Wittner Mária gyalázta holtában is. Így kerül messzire a politikus a néptől, főleg attól, amelyik egykor rá szavazott. Pécsett, országosan, vagy a 2005-ös elnökválasztás idején.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kenny
2011. április 04. 14:38
Gyurcsány amikor a Zuschalag ügyben bíróság eéőtt állt,azt vallotta hogy nem tudott semmiről.Amikor a sukorói panama ügyében megkérdezték,akkor is azt kommunikálta hogy nem tud semmiről.Mostanra előkerült egy Alkotmány tervezet,amely az ő miniszterelnökösködése alatt készült az egyik minisztériumában,nem meglepő módon erről sem tudott semmit. ...és ők ám nagyon értettek a kormányzáshoz,nagy szakértők voltak!:-)))Az igaz hogy Gyurcsányék soha nem voltak seheol,soha nem láttak semmit,soha nem mondtak senkinek semmit,soha nem utasítottak senkit semmire,csak egyszerűen voltak és virágoztatták az országot!:-)))))
Csubakka
2011. április 04. 13:22
Figyelj Pókász @marós egy elő klasszikus,biztos kezű jobboldali beállós,ha jön a ziccer könyörtelenül büntet,érzi a kaput.Sokan szeretjük,ne ekézd -keress rajtam fogást üdv Csubi
cutcopy
2011. április 04. 12:54
Hát mikor máskor vegyünk elő egy fagyos január eleji hírt mint tavasz közepe felé a nyár első leheletei közben és ugyebár a ronda Fletó-alkotmánybukta idején..?!
kispufi
2011. április 04. 10:43
nyugodj meg, zsoca, téged is átkozni fog a népi emlékezet még halálodban is. amíg ez az optimális helyzet elő nem áll, bírjuk ki kölcsönösen, hogy ezt éltedben tesszük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!