A pedofilok védőszentje

2011. április 14. 09:24

Magyarország keblére öleli a legvadabb devianciákat is. Sőt, díszlépésben üdvözli.

2011. április 14. 09:24

„Szerdán Schmitt Pál köztársasági elnök személyesen búcsúztatta el Juliusz Janusz volt apostoli nunciust, akit a pápa – mivel sajnos még nem érte el a mi toleranciaszintünket – Koszovóba száműzött. Janusznak azért kellett elhordani az irháját, mert kiderült, hogy tevékenyen részt vett magyar papok szexuális és gazdasági bűncselekményeinek az eltussolásában.

A nálunk civilizálatlanabb, intoleráns államokban az ilyesmiért kommandósok törnék rá az ajtót a bűnpártolóra (és a bűnösökre), majd rabomobilba tuszkolnák puskatussal. Aprólékos házkutatás következne, a titkosszolgálati anyagok bemutatása, aztán látványos per, megszégyenülés és természetesen csillagászati kártérítés. Mi nem vagyunk ilyen barbárok, hanem keblünkre öleljük az eltévelyedettet. Nem kérjük a kiadatását, hanem sajnáljuk, hogy elutazik. (...)

Megbocsátunk, miképpen az Isten. Hiszen melyikünk bűntelen? Kit a szemináriumban, kit később ért utol a segg csábítása, és van, aki egész életében nem tudott szabadulni tőle, sőt ebből csinált fényes karriert. Az a minimum, hogy kiállnak egymásért az ánuszfüggők. Hollandia ehhez képest falanszter. Az a csipetnyi fű meg a kurvák, ugyan már! Magyarországon nemhogy elnézik, de egyenesen díjazzák a szexuális eltévelyedés legkirívóbb fajtáit. És amíg egy ittas-kokszos autóbalesetért Stohl András az ország bűnbakja lehet, amíg »elszámoltatás« jelszóval piti pármilliós ügyeket hajszolunk, amíg Biszku Bélát találjuk meg ügyeletes ördögnek, addig a pedofil maffia keresztapját az elnök búcsúztatja és a miniszterelnök helyettese tünteti ki. Ez igazi vérszerződés, a gesztusokból látszik, mennyire fontos nekik, hogy kiálljanak a perverz tata mellett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szempontpuska
2011. április 15. 00:41
látom megy a jobber rinyálás! Nagyon helyes! :-) Szórakoztató, amint bayernyaloncok most milyen érzékenyek a stílusra :-DDD
Csomorkany
2011. április 14. 22:38
Ha már tájékozódás, akkor arra is fölhívnám az figyelmet, hogy nem Koszovó, hanem Szlovénia. Tudjátok, hegyek, Euro, Olaszországgal szomszédos, teljesen katolikus és a volt szoci régió legsikeresebb országa. Oda kerül a nunciusunk. Egyébként valóban, megkapja Koszovót is, ahogyan budapesti elődje, Joseph Rauber megkapta Magyarország mellé Moldáviát. Majd időnként szétnéz ott, de tekintettel a koszovói katolikusok számára, élete nagy részét Szlovéniában fogja tölteni. Aki számára ez bármilyen értelemben bukásnak tűnik, annak furcsa fogalmai vannak a bukásról. Abban lehet igazság, hogy nyugdíjas állás, ami a tényleges nyugalmazást előzi meg. Föltehetően jóval kevesebb zűrje lesz ott, mint nálunk. Szívből kívánom ezt neki.
futura
2011. április 14. 22:21
Ha valaki elolvasta Tóta írását, biztosan megvan a véleménye, mert eléggé odamondott. Eddig rendben. De ha már billentyüzetet ragad és hozzászól könyörgöm minimális szinten tájékozódjon az említett ügyben! Vagy ami még rosszabb, tájékozott, csak az elfogultsága felülírja a tényeket. Másik érdekes jelenség Cohn-Bendit megítélése. Amíg Orbánnal össze nem akasztotta a bajszát, a kutyát nem érdekelte a "vörös danny" pár szélső zöldön kívül. Azóta változott a helyzet. Megrendelésre talán vagy önszorgalomból komplett homokossá lett kimaszkírozva a hazai közvélemény előtt.Pedig annyi történt hogy előbányásztak egy 1975-ben megjelent regényét (fikció!) ami polgárpukkasztó marhaságokkal, időnként gusztustalanságokkal van tele. De hát ilyen regényekkel egy könyvtárat megtölthetnénk.Megérem még hogy a végén Horger Antalnak lesz igaza.
morfondír
2011. április 14. 20:03
"kit később ért utol a segg csábítása, és van, aki egész életében nem tudott szabadulni tőle, sőt ebből csinált fényes karriert. Az a minimum, hogy kiállnak egymásért az ánuszfüggők." Azért ezt a legközelebbi melegbüszkeségnapjaalkalmával írt cikkedbe is beleszőhetnéd.... Egyébként meg pereld be, oszt' lássuk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!