Útlevél

2011. február 24. 07:34

Tudják, miért áll bíróság előtt Udvardi Erzsébet, Kisbér fideszes polgármestere?

2011. február 24. 07:34
„Tudják, miért áll bíróság előtt Udvardi Erzsébet, Kisbér fideszes polgármestere? Azért, mert elintézte valakinek, hogy soron kívül kapjon útlevelet. Ennek a »botránynak« szentel a Népszava címlapról induló kéthasábos cikket. És ne legyenek kétségeink: holnap átveszi a »hírt« a Népszabadság is, benne lesz az ATV-ben, a Klubrádióban, talán Bolgár György is »meg fogja beszélni« az őhozzá betelefonálókkal. (...)

Nekem eddig kétszer intéztek el soron kívül útlevelet. Egyszer az első Fidesz-kormány idején, egyszer Gyurcsány alatt. Utóbbi volt különösen nehéz, mert Horvátországba indulásunk előtt egy nappal vettük észre, hogy az egyik gyerek útlevele lejárt. Kétségbeestünk, telefonáltunk, valaki segített. Illetékesség hiányában és szabálytalanul. Magáért a segítésért, emberségből. Barátságból. Szeretetből. Hogy ne kelljen várnunk értékes napokat, hogy ne kelljen itthon hagyni a gyereket. Jólesett mindenkinek, annak is, aki segített.

De a Népszava most könyörtelenül lecsapott.

És a Népszavát még csak megértem. Ők ilyenek. A szolgálhatatlant szolgálják, Diaboloszt, a »szétdobálót«, és ürügy kell nekik mindenáron, ami igazolja saját létezésüket. Legalább önmaguk előtt.

De a Komárom-Esztergom Megyei Bíróságot nem értem. Tényleg nem. Nincs most ebben a nem értésben semmi cinizmus. Csak nem értés van. Hogy miképpen van erre idő, ember, ész, erő és akarat.

Érdekelne, vajon mennyi okirat, feljegyzés, előterjesztés készült már ebben az ügyben. Vajon mennyi aktát fog felzabálni majd az idő? Aktákat, amelyek mind azt rejtik, hogy Udvardi Erzsébet, Kisbér fideszes polgármestere soron kívül elintézett egy útlevelet…

Szégyelljétek magatokat, felebarátaim.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de karatna
2011. február 24. 22:31
A Népszava megszületése pillanatától a judeo-bolsevizmusnak, vagyis az ősgonosznak,nemzetellenes, romboló, felforgató gondolatokat terjesztő magyarországi szócsöve. Ha megszűnik, akkor az jelzés arra, hogy születőben a rend!
Zero_Toleransz
2011. február 24. 19:14
Zsolti, bánt, hogy a te esztergomi 30 M Ft-od miatt lehet, hogy nem kapsz semmit, és ezt a szegény polgármestert meg ilyen piszlicsáré ügyekkel csesztetik? Rossz a lekiiemereted, kiscica?
Honfi-fi
2011. február 24. 13:22
Önmagában , bevett szokás, rendszerektől függetlenül, hogy bizonyos esetekben vki soronkívül elintéz egy útlevelet, ha kell. Gondoljunk sportolókra, művészekre. Ez önmagában baromság, ha ebbe kötnének bele. Lehet, hogy más is van ott? Vagy megint csak hazudnak, mert ha már volt vmi ügye régebben,vagy csak szerepelt a neve egy iratban, akkor könnyebben rá lehet kenni bármit.
fiandre
2011. február 24. 12:05
Nem gondoltam volna, hogy Kisbéren a polgármester adja ki az útlevelet. Az én időmben ez BM hatáskör volt... Onnan senki sincs a vádlottak padján?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!